Na początku myślałem, że gdzy w końcu tutaj się dostał, to będzie zachowywał jakieś minimum kultury. Jednak pozory mylą.
Zagłosowałem na tak, ale sądzę, że ostateczną decyzję podejmie Lone.
Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem].
Moderuję kolorem niebieskim.
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
W gruncie rzeczy tylko się wnerwił.
Zobaczymy, co tam będzie dalej robił.
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
Przykro mi to robić , że głosuję na wydalenie osobę która dostała się razem ze mną do Gwardi . Tak niedawno przyszedł , a już ma zostać wydalony głosowałem na tak , ale można by dać mu szanse , ale byłby nadzorowany i jakiś wybryk i czyt. awidewerdżi roma .
---
Sorry za podwójnego posta , ale według mnie powinniśmy mu dać ostatnią szanse , pamiętacie co było ze mną mnie daliście , Jophanno ciebie teraz przywrócili do stanowiska , to powinniśmy dać też szanse dla arturrosa to moje zdanie .
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Nie, nie, nie.
Arturrosowi NIE ZALEŻY, więc chyba wszystko jasne?
Czy on nas przeprosił? Nie. I my chcemy mu dawać drugą szansę,
kiedy on chce "zwiać"? Cóż...
Pozdrawiam, Johanna. Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii,
wyszukaj mi screena. To takie proste... A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
W sumie , ale niech może arturros się wypowie jak przzeprosi to damy drugą szanse sam nie wiem co robić ...
Chaos niszczę zgnilizną
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Reasumując Wasze wypowiedzi wręczam arturrosowi ostrzeżenie. Jeszcze jeden podobny wybryk i może się pożegnać z Gwardią (na stałe).
Może arturros ma nam coś do powiedzenia?
Ostatnio zmieniony śr, 28 paź 2009, 20:07 przez Lone Star, łącznie zmieniany 1 raz.
spidi pisze: Johanno ciebie teraz przywrócili do stanowiska , to powinniśmy dać też szanse dla arturrosa to moje zdanie .
W tym momencie spidi te dwie sprawy nie mają ze sobą żadnego związku.
Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem].
Moderuję kolorem niebieskim.
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
Chaos niszczę zgnilizną
Pozdrawiam Spidi.
Agrael pisze:Wg. mnie powinno się wydalić Arturrossa.Porównywać GR do Chlewu?Rozbój w biały dzień!
No właśnie... I jeszcze dawać mu tylko ostrzeżenie... Wy naprawdę wierzycie że taki ktoś jest pełen dobrych idei, pomysłów, będzie wierny Gwardii, będzie szanować Gwardzisów (ha-ha-ha... <suchy śmiech>), z chęcią Reksiowić itp?
Pozdrawiam, Johanna. Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii,
wyszukaj mi screena. To takie proste... A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
Coś Ci się nie podoba? Może to że twoja kara została tak szybko umorzona? Skoro Tobie Stryj skrócił okres kary, to czemu niby arturros nie może otrzymać ostatniej szansy?
No właśnie, to by było niesprawiedliwe.
Johanno, co ty tak ostatnio stałaś się bezwzględna? Gdy się przyłączyłaś do grona userów forum, to taka nie byłaś.
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.