Witam!
Jako prezes Gwardii Reksia ogłaszam nabór nowych członków. Zamieszczam poniżej małe FAQ, któe powinno Wam wszystko wytłumaczyć:
Co to jest Gwardia Reksia i po co miałbym/miałabym do niej dołączyć?
Gwardia Reksia to stowarzyszenie powstałe na forum Przygód Reksia, zajmujące się róznymi projektami, które urozmaicają "życie" i funkcjonowanie forum.
W jaki sposób mogę się dostać do Gwardii?
Wystarczy że napiszesz w tym temacie wytłumaczenie w kilku zdaniach - Dlaczego właśnie Ty miałbyś/miałabyś zostać nowym członkiem tego stowarzyszenia.
Do kiedy mam czas wysłać moje zgłoszenie?
Czas nie jest ograniczony cd. jakiejś konkretnej daty, jednakże w pewnym momencie ogłoszę zamknięcie naboru, wtedy będziecie musieli czekać dłuższy okres czasu, do kolejnego. Więc nie ma na co czekać - wysyłajce TU swoje zgłoszenia
Chciałby być członkiem GR ponieważ:
-jestem tu userem od długiego czasu
-wchodzę na forum bardzo często
-staram się by pisać jak najwiecej postów
-staram się nie spamować
-nie łamię regulaminu (przynajmiej się staram).
Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
Chciałabym być członkiem GR bo:
- uwielbiam GR
- Podobnie jak Dadi wchodzę na forum bardzo często
- Podobnie jak Dadi staram się pisać dużo postów (jest to trudne, gdyż jestem nieśmiała )
- Podobnie jak Dadi staram się nie spamować
- Podobnie jak Dadi nie łamię regulaminu
- Chcę pomagać w różnych sprawach Forum
- Chodzę do III klasy i mam dużo czasu na forum
- Przestrzegam ortografii.
Trochę słabe argumenty, ale innych się nie mogę wyszukać.
Największe przyjemności to składanie Origami i czytanie Harry'ego Pottera.
Ja spidi zgłaszam moją kandydaturę do Gwardi Reksia w sumie argumentów żebym był w Gwardi Reksia mam mało . Często tutaj piszę i zaglądam . Chciałbym , żeby na forum działo się dobrze . Chciałbym częściej i lepiej wyłapywać kłamców i, spamerów i osób dających splagiatowane prace. Chciałbym pomogać dla wszystkich , głównie nowych userów , bo sam kiedyś byłem i dzięki niektórym userom dowiedziałem się wielu rzeczy . Nie wiem czy jestem tu długo , ale trochę tu już jestem . Chciałbym bardziej starać się poprawiać i ulepszać wypowiedzi userów ( za co dostaje ciągle oty , bo user nie ma prawa bawić się moderatora ) . Staram się nie spamować ( oczywiście czasami mi się to zdarza , za co przepraszam , ale nikt nie jest święty ) . Staram się pilnować szyku gramatycznego i językowego ( stąd ciągłe poprawianie ) . Staram się pilnować ortografi ( choć czasami jak każdemu i mi wyskoczy błąd , bo ludzie według mnie powinni uczyć się na błędach . Co do łamania regulaminu to już parę razy go złamałem z niewyjąśnionych przyczyn za które przepraszam . Nie wiem czy mam dużo czasu wolnego w niektóre dni tak w innego dni nie . Staram się tu wchodzić tylko na pół godzinny dziennie . Bardzo lubię te forum i chciałbym je zmienić ( oczywiście na dobre ) . Wiem , że aniołkiem nie jestem , ale byłoby mi bardzo miło gdybym mógł dołączyć do tak szacownej grupy którą jest Gwardia Reksia . Ale chyba mam marne szanse na zostanie jej członkiem , ale warto spróbować
Staram się tu wchodzić tylko na pół godzinny
oty - osty ( ostrzeżenia )
Przepraszam nie chodziło o "tylko" .
Chodziło o "minimum" .
No cóż mówiłem , że błędy są nieoddzielną częścią życia człowieka.
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
no cóż jestem stosunkowo
-nowym
-małomównym (przynajmniej tak sądze )
-miejącym mało postów
-mało gramatycznym (mam z polskiego 3-)(no ale staram się )
użytkownikiem.
ta ogromnie wielka ilość minusów nie jest ani w 1% zrekompensowana
plusami... bo praktycznie ich nie ma ... no ale musze spróbować
- przynajmniej uważam że jetem troche kreatywny
-dobrze radze sobie z różnymi projektami (w realizacji)--(jak zwykle tylko tak uważam)
-czasami (moim zdaniem) mam nienajgorsze pomysły
-dobrze znam się na Reksiu (mam wszystkie części [przeszłem je oczewiście] oprócz rims które jest zamówione)
-staram się być aktywnym
-nie przeklinam i staram się być kulturalnym użytkownikiem
jak widać nie mam żadnego sensownego plusa ale nie odpuściłbym sobie gdybym nie spróbował
..Mażyłbym być takim dobrym użytkownikiem Jak Ty, Dadi, Eurasada
itd. ....
...a chciałem dodać że dość długo byłem na forum jako nic niemówiący Gość...
hmm... na forum można rzec, że jestem bardzo nowy (to dlatego, że nie dawno dowiedziałem się o forum ) , ale chęci mam od zawszę, sam jestem moderatorem na dużym forum o serialu Lost - Zagubieni jak komuś to mówi i Administratorem strony o Michaelu Emersonie, więc bym chciał dołączyć do Gwardii Reksia , chociaż spróbować, jeśli chodzi o wiek to jestem starszym użytkownikiem ale Reksia bardzo lubię . Na forum spędzam też trochę czasu, ale jakbym się dostał, mogę obiecać, że czas ten się wydłuży
Pozdrawiam
I tak nie mam szans, ale warto spróbować
Ja markon chciałbym dołączyć do Gwardii Reksia, ponieważ:
- bardzo lubię to forum i prawie codziennie na niego wchodzę,
- uwielbiam grać w gry z Reksiem,
- staram się przestrzegać regulaminu forum, nie spamować i pisać bezbłędnie,
- staram się być wyrozumiały wobec moderatorów,
- staram się nie przezywać i szanować innych użytkowników tego forum,
- jestem za tym, aby tworzyć nowe projekty w celu udoskonalenia naszego forum,
- popieram to aby na tym forum było jak najmniej spamu, albo żeby go nawet wcale nie było,
- chcę aby to forum się dobrze rozwijało i było jak najlepsze.
Jestem stosunkowo nowy (jestem tu od 2 miesięcy), nie jestem jakiś bardzo znany, ale chciałbym dołączyć to tej wspaniałej Gwardii, chociaż i tak nie mam chyba dużych szans ...
Moje argumenty do GR:
- Bardzo często wchodzę na forum
- Przestrzegam regulaminu.
- Jestem ciekawy, co tam piszecie
- Będę jeszcze przez długi czas userem.
- Staram się nie nabijać postów (niepotrzebna mi wysoka ranga).
- Przestrzegam zasad ortograficznych.
- Staram się nie SPAMować
- Staram się pomagać nowym userom.(jak jest okazja.)
Chciałabym być członkiem GR, bo:
-jestem na forum od roku czy tam dwóch lat, ale mniejsza oto,
-staram się używać poprawnej Polszczyzny,
-staram się nie łamać regulaminu,
-mam dużo pomysłów, co do rozwoju forum i GR,
-chodzę do III klasy, tak jak piesek, więc nie mam dużo lekcji i mam dużo czasu na wchodzenie na forum,
-często wchodzę na stronę,
-pomagam nowym użytkownikom (właśnie jestem w trakcie pomagania użytkownikowi Reksio12)
Mam nadzieję, że wejdę do GR. (:
bardzo chciałbym być w gr ponieważ
-jestem tu nowy
-bardz często przebywam jakieś 5-6 godzin codziennie
-lubię to forum
mam dużo pomysłów na forum
i bardzo chciałbym dołączyć :o
/Nadmiar emot usunięto
a ja umiem robić takie literki Д & ϗ ψ Ж ـش- nie kopiować bo dostaniecie od pana policjanta pałą po głowie
logujcie się na: http://www.reksio123.fora.pl
Avek wykonany przez Adamamaga
the best pisze:bardzo chciałbym być w gr ponieważ
-jestem tu nowy
-lubię to forum
Nie przesadzaj z emotami
A ten pierwszy argument nie jest zbyt przekonujący
Ale każdy ma szansę . Niektórzy dużą, inni mniejszą .
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
the best pisze:bardzo chciałbym być w gr ponieważ
-jestem tu nowy
-lubię to forum
1. Fakt, to, że jesteś nowy, nie przekonuje.
2. 6 godzin dziennie na forum? Idź do lekarza.
3. Efekt uboczny?
PS Za dużo emot.
Pozdrawiam, Johanna. Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii,
wyszukaj mi screena. To takie proste... A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
,,Nadmiar emotikonek zdradza nowicjusza i osobę rejestrującą się z nudów."-jak pisze w ,,Internet-praktyczny poradnik. Wszystko, co musisz wiedzieć".
To po pierwsze.
,,5-6 godzin"? To czemu niewiele piszesz przemyślanych postów? Skoro masz tak dużo czasu (wg mnie za dużo, by tak było naprawdę), to czemu nie obmyślasz budowy postów?
,,Jestem nowy"-to minus, nie plus. Nowi userzy, co niedawno zapisali się na forum, często je opuszczają po krótkim czasie.
,,Bardzo chciałbym dołączyć"-a kto by nie chciał?
I to tyle.
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
Chciałbym być w Gwardi bo:
-Nie spamuje (zauważyliście)
-Uwielbiam reksia i reksiowanie
-Na forum jestem bardzo długo i bardzo często.
-Będę się starał wiele pomagać.
-Jestem aktywny na forum
Obiecuje trzymać się zasad Gwardi oraz rekiować kedy tylko będzie okazja
A oto moje CV:
Imie:Artur
Alias:Arturros
Wyszkolenie: Uczeń V klasy szkoły podsawowej.
Co robię w wolnym czasie:Aktywnie udzzielam się na forum, rysuje(jestem w tym nawet niezły) gram w Reksia
Co mogę zrobić: Pomudz jeśli jest taka potrzeba
Pseudonimy:Arti,Ptaszor i Arturros
Opis:
Jestem uczniem V klasy szkoły podstawowej, prowadzę własne forum oraz udzielam się aktywnie na forum przygody reksia które zostało nie raz wspomniane na mojej stronie.
Bardzo lubię reksia i chciałbym być w służbie reksiowania.
ja bym chciał dołaczyć bo :
lubie reksia
staram się trzymać regulaminu
chcialbym robić rzeczy które innym pomagają
lubię gw
no i różne inne rzeczy które są związane z gw