Reksiopedia 3

Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.
Awatar użytkownika
Filip
Roz-krecony
Kontakt:

Post autor: Filip »

Ja jestem za zostawieniem serwera i dodawaniem artykułów. Po co nowy? po to żeby było o 1 reklame mniej? Nie czarujmy się, nikt nie będzie się tak trudził dla jakiś głupich reklam.
Obrazek
Awatar użytkownika
Agrael
Norman

Post autor: Agrael »

Zostawmy ten serwer.Nie wiem co wam w nim przeszkadza.Jestem za zostawieniem Reksiopedii i wzięcie się za artykuły.
Powracam!Sorry za nieobecność.
Awatar użytkownika
Pat36
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Pat36 »

Jestem za zostawieniem serwera.Po co jedna reklama mniej jeśli tych wcale nie jest dużo.
...
Awatar użytkownika
Lone Star
Lider Podziemia

Post autor: Lone Star »

Jako że głos należy głównie do członków Gwardii - zostawiamy stary serwer. Teraz musimy zrobić wstępną selekcje artykułów które usuwamy, zostawiamy i edytujemy. Czy ktoś podejemie się wyzwania zrobienia tejże listy i opublikowania jej na forum, aby pozostali mogli się z nią zapoznać i wyrazić swoją opinię na jej temat?
Pozdrawiam, Lone Star
Obrazek
Awatar użytkownika
Lone Star
Lider Podziemia

Post autor: Lone Star »

A więc oficjalnie rozpoczynamy prace nad Reksiopedią.

Na stronie głównej możecie zauważyć nagłówek "Artykuły do napisania:"
Artykuły znajdujące się tam są priorytetem, więc nad nimi będziemy głównie pracowali.

[url=http://przygodyreksia.wikia.com/wiki/Kategoria:Artykuły_do_poprawy]Tutaj[/url] zaś znajdują się artykuły do poprawy, trzeba je rozbudować i przerobić wizualnie.
Pozdrawiam, Lone Star
Obrazek
Awatar użytkownika
Agrael
Norman

Post autor: Agrael »

Jak by co na mnie nie liczcie.Nie umiem pisać artykułów.Umiem pisać tylko opowiadania.
Powracam!Sorry za nieobecność.
Agataa
Norman

Post autor: Agataa »

Dziś zabiorę sie za pisanie artykułów.
Awatar użytkownika
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: spidi »

Lone Star pisze:A więc oficjalnie rozpoczynamy prace nad Reksiopedią.

Na stronie głównej możecie zauważyć nagłówek "Artykuły do napisania:"
Artykuły znajdujące się tam są priorytetem, więc nad nimi będziemy głównie pracowali.

[url=http://przygodyreksia.wikia.com/wiki/Kategoria:Artykuły_do_poprawy]Tutaj[/url] zaś znajdują się artykuły do poprawy, trzeba je rozbudować i przerobić wizualnie.
Lone Starze czy mógłbyś mi wytłumaczyć , bo się pogubiłem . Gwardia Reksia piszę do Reksiopedii ??? JAk tak to co tam trzeba robić , bo żem jestem w tym kręgu nowy i zielony

Niedługo powstanie oddzielny temat - instrukcja pisania artykułów w Reksiopedii (tam znajdziesz wszystkie potrzebne informacje)/ dop. Lone Star
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: spidi »

Proszę o pomoc nie mogę zarejestrować się na Reksiopedii . Pomocy .

Jak powiedział Stryj: Szybko dostałeś się do Gwardii i szybko możesz ją opuścić - proszę nie spamuj, a w sprawie Reksiopedii pisz do bota na pw/ dop. Lone Star
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

Czemu piszę ten post?
-bo dział zaśmierdnął kurzem.
-bo nadal nic nowego na temat Reksiopedii i ,,rewolucyjnych zmian" nie ma.
-bo chciałbym nakazać, żeby stosować się przy pisaniu artykułów do słownika ortograficznego. Przy przegladaniu artykułu o Trindorach zauważyłem potworny błąd: ,,półka" przez ,,u"!
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Naklejki: 2

Post autor: Stryj Mac »

1. To prawda.
2. A miały być jakieś rewolucyjne zmiany ? :P
3. To popraw go.
Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem].
Moderuję kolorem niebieskim.
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

Nie mogę, jest przed tym zabezpieczony jak krab przed nożem.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Zablokowany