Rysunki Oli i Karola:)

Obrazek
Tu wstawiamy prace wykonane przez nas, związane z kreatywnością. Częsta aktywność mile widziana.
KarolOla
Stawia Opór

Post autor: KarolOla »

Dzięki za słowa otuchy:)

Róże jak mówiłam były troszkę obrabiane ale reszta swojskie wyrobyxD

Pozdrawiam serdecznie:)0))
DAWAJCIE KOMENTARZE!!!
Awatar użytkownika
Marta
Pogromczyni Wózka Widłowego
Naklejki: 2

Post autor: Marta »

Mi się Twoje rysunki podobają.
Nie widzę w nich błędów, może dlatego, że sama nie umiem ni w ząb rysować xD
10/10
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

Powiem tak:albo te róże to zdjęcie, albo najlepsi rysownicy forum mają godną rywalkę.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3

Post autor: Johanna »

-_=
Przecież napisała że przerobione zdjęcie.
Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii,
wyszukaj mi screena. To takie proste...

A i tak nie mam żadnych zgłoszeń :P
Przybysz
Lider Podziemia

Post autor: Przybysz »

Jeśli to są jej rysunki to faktycznie ma talent. przecież zdarzają się ludzie, którzy ładnie rysują, nawet 11-latki. To są bardzo ładne rysunki - ale kiedyś przeglądałem sobie w internecie strony z rysunkami - pastele, ołówki... I z tego co wiem to takie ładne rysunki ołówkami rysuje się co najmniej kilka godzin - bywa też, że nawet ponad 20. I używa się do tego - nie jednego lecz kilku ołówków różnych miękkości. Ty Olu ile rysowałaś konia?
Bo na przykład Bitwa pod Grunwaldem - Wielki obraz - był malowany chyba 3 lata, i nie malował go sam Matejko, pomagali mu jego uczniowie.
Aha i jeszcze - kiedy przeglądałem te strony z rysunkami - większość tych co rysowali potrzebowali od czegoś rysować - mieć zdjęcie. Wielkim artystą - naprawdę musi być ktoś kto te wszystkie cienie ułoży sam, bez zdjęcia... A ty jak to rysowałaś? :)
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
KarolOla
Stawia Opór

Post autor: KarolOla »

Konia rysowałam 3 dni( codziennie po 2 godzinki)

Portret rysowany był ze zdjęcia mojej koleżanki na które zerkałam...

Koń był wypatrzony na wystawie obrazów w Warszawie- oczywiście nie jest to cały obraz tyko sam konik:***

Pozdrawiam:****!!!!
DAWAJCIE KOMENTARZE!!!
Dragon
Norman

Post autor: Dragon »

Róże nie są Twoje bo na obrazku światło się odbija,możliwe że coś tam dorysowałaś,ale Twoja praca jest na tym obrazku w 20%.Jednak nie wątpię,że Koń i Znajoma są Twoimi dziełami.Koń jest bardzo profesjonalnie zrobiony i według mnie nie ma żadnych wad.Znajoma już jest trochę gorsza,i myślę że stać Cię by było na lepszy efekt :wink:
pozdro
Się macie ludzie
Awatar użytkownika
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu

Post autor: spidi »

KarolOlu brawo za świtnie wklejone nie swoje prace , Róze nie są twoje na bank tym bardziej koń na dole najduje się podpis wykonawcy i data dość stara jeszcze zanim ja na świecie się znalazłem brawo za takie oszustwa :( ładnie to tak oszukiwać
Co zo znajomej to mogę uwieżyć , że to ty rysowałaś , ale tamte to plagiat , przynajmniej mi się tak wydaje. Tego konia widział chyba w mojej książce od plastyki , więc mozliwe , .żęs to przerysowała lub poprostu przeskanowała
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
Johanna
Bardzo Stary Norman

Post autor: Johanna »

Nie cierpię oszustów! -,-
"Trochę obrobione" zdjęcie jako obraz, nie swoja praca...
Plagiat. Proszę o pociągnięcie za konsekwencje użytkownika KarolOla.
Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii,
wyszukaj mi screena. To takie proste...

A i tak nie mam żadnych zgłoszeń :P
Awatar użytkownika
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu

Post autor: spidi »

lecz skoro są od niedawna więc poprosze o dość niski wyrok kary . Proszę również o zamknięcie tego tematu.
Mógłbyś to załatwić Stryju.
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
mumionek
Bywalec Nory

Post autor: mumionek »

nie wiem co to jest ale chyba zdjęcie chociaż może nie w każdym razie nie wiem ale ładne
Wielki powrót Gienki !
Się Odezwał

Post autor: Wielki powrót Gienki ! »

Gienka tematy odswieża
Wasza Gienka powróciła !! tęskniliście ?
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

Post autor: @tin »

Wielki powrót Gienki ! pisze:Gienka tematy odswieża

Z niecierpliwością czekam aż wkleją ci bana :twisted:
Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' :)
Avek wykonany przez AdamMaga.
ODPOWIEDZ