Choć fajne by było gdybywyszło przed 21 sierpniem
Było by na moje urodziny
Ale gdy GR się postara może i pod koniec sierpnia
Albo pod koniec października
Dzisiaj jest pn, 13 lip 2026, 07:03

Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań 
ja wiem że na pewno wyjdzie w tym roku ale kto wie szalony kapelusznik już nas o niczym nie informuje to może coś jest nie tak a my o tym nie wiemy ?Lone Star pisze:"Oszukali" to nieodpowiednie słowo. Poprostu panowie się nie wyrobili w terminie - rzecz ludzka. Kto wie może płyty się już tłoczą?rabitt pisze:No to nas oszukali
Kod: Zaznacz cały
00:14:11 Lone star
Witam, Panie Krzysztofie. Tutaj Lone Star z forum Reksia. Wie pan może coś o postępach związanych z RiMS? Podobno miało wyjść pod koniec lipca, a jest już sierpień :)
00:15:29 Szalony Kapelusznik
wiem, że siedzą po nocach i kończą
00:15:45 Szalony Kapelusznik
pewnie zajmie im to jeszcze kilka dni, ale raczej nie dużo dłużej
00:16:07 Lone Star
Czyli już niedługo płytki powinny się tłoczyć?
00:16:19 Szalony Kapelusznik
mysle ze tak
00:16:25 Szalony Kapelusznik
wreszcie
00:16:28 Lone star
Dziękuję za informacje. Pozdrawiam :)
00:16:34 Szalony Kapelusznik
tez jeszcze nie grałem :)

Po pierwsze, nie "Reksio i Sekrety" tylko "Reksio i Miasto Sekretów".klopki pisze:Nie chciało mi się ale musiałem się zarejestrować żeby wam to powiedzieć.
Wpiszcie sobie w google reksio i sekrety a wyjdą wam sklepy w których już można zamówić tę grę.
Jednak gra zacznie być sprzedawana dopiero od 18 sierpnia.
Kod: Zaznacz cały
http://www.edusklep.pl/produkt/144739/0/reksio_miasto_sekretow.htmlKod: Zaznacz cały
Wymagania systemowe MAC
system operacyjny: Mac OS X "Panther" 10.3.9
procesor: 800 MHz
pamięć: 512 MB
karta grafiki: 32 MB
napęd CD: 8x lub szybszy
karta dźwiękowa - wymagana
Post autor: Szalony Kapelusznik »
to świetnie Szalony Kapeluszniku że 17 Sierpnia Gra wyjdzie ale ja nie mam kasy żeby zamówić GręSzalony Kapelusznik pisze:Ja was oczywiście od jakiegoś czasu o niczym nie informuje, bo sam nic nie wiem. VNS skończyło pracę nad projektem w połowie maja. Od tego czasu wszystko w rękach chłopaków w Aidem, którzy to programują i zarządzają składaniem. A że Adam, chwała mu za to, nie zamierza ciąć scenariusza, żeby przyspieszyć prace - po prostu tyle to trwa. Głównie dlatego, że jest to pierwsza produkcja zespołu na silniku Unity, co powoduje, że bardzo ciężko jest szacować ile roboty jeszcze pozostało.
No ale ponoć ten 17 sierpnia to taka bardzo realna data.
Wróć do „Reksio - Miasto SeKretów”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited BlackBoard-Max style V.1.2.6 by FanFanlaTuFlippe
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl