sorry bo mi się przeglądarka scieła bardzo przepraszam bocie to ja sinrus tylko zmieniłem nazwę bardzo przepraszam
Dzisiaj jest pt, 10 lip 2026, 23:48

Proszę. Autorstwa bota.Gdzieś pisałem jak to przejść...
Więc... krótko 0o co chodzi...
...Naszym celem jest tak transportować skrzynki żeby możnabyło wejść do przełączników...
...między platformami jest przerwa... na 1 poziomie podstawimy pod nią skrzynkę... szukamy innej... transportujemy na 2 spychamy z góry na tą z 1.. itd. gdy będzie można przejsć... przechodzimy i włanczamy przycisk..
...gdy dalej już się nie da ustawiać skrzynek... przełączamy na Reksia... bierzemy pakunki... i zrzucamy... tak żeby nam sie most dokończył...
...gdy włączymy wszystkie generatory idziemy do mety każdą postacią...
Kogutem i Kretesem wcześniej bo Reksio zagrodziłby im wyjśćie..

bot pisze:Najtrudniejszy i ostatni poziom, wystarczy transport-ować skrzynki, które
trzeba doprowadzać do windy tak żeby nie zablokować skrzynek.
No i oczywiście włanczam generatory których jest 10 o ile mnie pamięć nie
myli... jak skończysz transport ować to odstaw koguta i skończ Reksiem
zrzucając i włączając pozostałe generatory....
Post autor: Doktor Jones »
A niby jak trzeba zrzucic skrzynie gogutem kiedy tam są wszędzie te kółka do,których przyklejają się skrzynie.Oliwer pisze:najpierw kogutem idziesz do czerwonego przycisku potem idziesz kretesem następnie blokujesz emiter,przechodzisz kogutem,rzrzucasz skrzynkę na przycisk czerwony,reksiem idziesz po skrzynkę,skrzynkę zrzucasz tam gdzie nie może przejść kretes a kogutem to samo,uruchamiasz windę,blokujesz emiter,reksiem bierzesz kulę,jedziesz wyżej turlasz kulę na czerwony przycisk,uruchamiasz windę na którą ma wsiąść jeszcze kogut,jedziesz niżej,turlasz kulę na zielony przycisk,jedziesz wyżej,wchodzisz do komud i gotowe
Wróć do „Reksio i Kretes - Tajemnica Trzeciego Wymiaru”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited BlackBoard-Max style V.1.2.6 by FanFanlaTuFlippe
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl