Zły i okrutny Lone Star pojedzie po twoich pracach. Szykuj się na piekło

Mwhrahahahah
Więc od początku
Kaczka :
Sama kaczka fajna, niestety moim zdaniem pixelowane tło psuje efekt, gdyby tło było zrobione taką samą techniką jak kaczka byłoby cudownie

Dlatego też 8/10
Złote maski :
Hmm.. Maski prawdopodobnie robiłeś w Paintcie, tło wygląda na GIMPowe. Ogólnie nic specjalnego 5/10
Chomik
Lubię bardzo prace ołówkowe więc już masz jednego punkta więcej (xD) Ale niestety chomik nie ma zachowanej dobrej anatomii (te rączki takie nijakie), tak samo jak worek który wygląda nienaturalnie. Co on tam trzyma? Monety odrysowywane ? xD To trochę takie "nieartystyczne". Jakby jezcze było jakieś cieniowanie, widać byłoby przestrzeń to pokusiłbym się na coś lepszego, ale teraz wstawiam
6/10
Leśny kwiat
Jedna z twoich gorszych prac, dużo tekstur. Kwiat lekko nienaturalny
4/10
KRET W CZASIE DESZCZU:
Bardzo ładny krecik, widać fajne cieniowanie, gdyby reszta również była fajnie pocieniowana pokusiłbym się na 9/10, niestety zastąpiłeś wszystko podstawowymi, GIMPowymi teksturami.
7/10
Szczur (w kolorze)
Na zwykłym szczurze nie widać cienia, zapewne dlatego że bez dodatkowych kreseczek łatwiej koloruje się rysunki w programach graficznych. Mogłeś użyć jakiegoś gradienta, dodać jakiś cień czy coś. Widać dużo pixelów (funkcja "Blur" w PhotoFlitre usuwa je) dlatego
6/10
Ósmy czarodziej
Porównywując z twoimi pozostałymi pracami wygląda na robote kogoś starszego, ja tam nie wiem, ale załóżmy że to twoje

Reksio bardzo ładnie pocieniowany, podoba mi się ten rozbłysk, ale czegoś brakuje mi w tle
8/10
Średnia wszystkich ocen :
6,28/10
No cóż, staraj się dalej. Bo jak narazie tylko dwie twoje prace zrobiły na mnie wrażenie typu "Wow, ale to fajne. Na serio dobra praca"
Pozdro, Lone Star