Grasz w WoWa Euresando? Ja sobie zacząłem sciągać traila ale po 2 godzinach miałem 2% więc wolę Guitar Hero xD
A przechodząc do tematu jak na razie średnia praca. Bardzo średnia. Wiem że GIMPa dość trudno opanować. Ja sam już korzystam z niego jakieś 2 lata a nadal się borykam z różnymi opcjami itp. Jak na jeden z pierwszych razów to nawet nieźle Polecam Ci gimpuj.info. Znajdziesz tam pare przydatnych tutoriali
A dodam takie moje projekty :
Kula:
Eksplodujaca Planeta:
Plytka CD:
Zapaleczka (troche duze ale nie chcialo mi sie zmieniac wielkosci):
I Znaczek Pocztowy:
Oto moja pierwsza grafika komputerowa w gimpie jeszcze go niezbyt opanowałem i wiem, że jest beznadziejne, ale postanowiłem, że pokaże oto moje
"GWIEZDNE NIEBO"
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
No więc wziąłem się za Photoshop i narazie prace wychodzą mi słabo Ale nadal szlifuję swoje umiejętności ;] Moja pierwsza praca, która nadaje się do publikacji:
"Goku in space"
A tu to samo, tyle że z napisem "Shochuu"
Roostar Świetny grafik jesteś! Świetne obrazki, wszystkie maja u mnie ocenę 10/10. Ale najlepsze te wszystkie w poprzednim poście, oprócz znaczka.
Shochuu, nie widać by wyszły słabo. Najlepszym programem zawsze Ci świetnie wyjdą.
Spidi, nie przypomina nieba, ale nie ma to jak profesjonalna grafika w gimpie.
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?