Ale ten horrorek też nie jest wykluczony.Pod warunkiem,że kosmici pokonają jakieś 16568656587775753464674 km do naszej Galaktyki.
Rozmowy o kosmosie
- nieznany
- Mistrz Gry
- Naklejki: 4
Niezłe
Ale ten horrorek też nie jest wykluczony.Pod warunkiem,że kosmici pokonają jakieś 16568656587775753464674 km do naszej Galaktyki.

Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
- Serpentus snake
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
- Pat36
- Starszy Norman
- Kontakt:
- Serpentus snake
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
-
Gość
- Serpentus snake
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
-
Gość
Przecież to była ironiaSerpentus snake pisze:>>Eee... Nie.Sokaris pisze:I tylko u nich się pojawiają... ciekawe dlaczego, może tylko amerykanie są godni by się z nimi spotykać...
Oni to wymyślili,więc u nich się to dzieje.
Ostatnio zmieniony wt, 24 mar 2009, 19:46 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
- Serpentus snake
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
Istnieją historie o porzuconych na odludziach zwierzętach z wyciętymi genitaliami,oczami,językiem...A co najlepsze wykrojone to było z dokładnością co do komórki.
/a kto to badał, Amerykańscy naukowcy
/a kto to badał, Amerykańscy naukowcy
Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
- Artur
- Maniak Koparek
- Naklejki: 2
Z badań podobno wynika, że będzie katastrofa. A to co nazywamy końcem świata 2012, to nie jest jakiś legendarny koniec świata, tylko wyginięcie 85% osób w wyniku przebiegunowania Ziemi.Agrael pisze:Nie będzie Końca świata.Co wtedy napisałem to był żart.Ludzkość nie wyznaczy terminu Końca Świata.A wiesz dlaczego to robią?Dla kasy.Tylko i wyłącznie Bóg może wyznaczyć Termin Końca Świata.A tym Bardziej nie będzie Kosmitów i Wybuchów.
Czemu? Mogą nie mieć możliwości, nawet jeżeli są bardziej rozwinięci od nas. Poza tym był chyba jakiś obiekt niezidentyfikowany...Sokaris pisze:Przecież to była ironiaa co do tzw. obcych to w nich kompletnie nie wierzę, a tym bardziej w to żeby byli lepiej rozwinięci od nas, już dawno daliby tzw. znak
^
|||
Tak, nowa kaczuszka w mojej wannie. xDD
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
- Serpentus snake
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
>>Kurka,faktycznie... AmerykanieSerpentus snake pisze:/a kto to badał, Amerykańscy naukowcy![]()
Czyli co to oznacza?
Tak,kolejna historyjka...
Jeśli zginę w 2012 to was powiadomię na forum
Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
-
Przybysz
- Lider Podziemia
- Naklejki: 3
odświeżam...
Ziemia byłaby już dawno rozwalona przez asteroidy gdyby nie Jowisz, który wszystkie zagrożenia przyciąga...
A że we wszechświecie jest jakieś życie i obca cywilizacja...bardzo możliwe. Każda gwiazda ma swoje planety. A tych gwiazd jest miliardy w każdej galaktyce. A tych galaktyk, czyli miliardów planet też są miliardy - w wielkich "chmurach" złożonych z miliardów galaktyk" i jeszcze więcej tych chmur.
W tym wielkim stworzeniu przecież musi być jakieś życie.
-------------------------------------------------------------------
I ciekawe: sygnał radiowy z Ziemi mogą odebrać kosmici, bowiem idzie on w kosmos. Mogą słuchać naszych pierwszych audycji... Ktoś założył, że obca cywilizacja też ma wynalazek taki jak radio i stworzono urządzenie, którym wyłapywano fale radiowe z kosmosu...
Tylko raz natrafiono na porządny sygnał od jakiejś obcej gwiazdy, właściwie jej planety, ale zanim zrobiono profesjonale sprzęty, żeby to zbadać na serio sygnał zanikł.
Ziemia byłaby już dawno rozwalona przez asteroidy gdyby nie Jowisz, który wszystkie zagrożenia przyciąga...
A że we wszechświecie jest jakieś życie i obca cywilizacja...bardzo możliwe. Każda gwiazda ma swoje planety. A tych gwiazd jest miliardy w każdej galaktyce. A tych galaktyk, czyli miliardów planet też są miliardy - w wielkich "chmurach" złożonych z miliardów galaktyk" i jeszcze więcej tych chmur.
W tym wielkim stworzeniu przecież musi być jakieś życie.
-------------------------------------------------------------------
I ciekawe: sygnał radiowy z Ziemi mogą odebrać kosmici, bowiem idzie on w kosmos. Mogą słuchać naszych pierwszych audycji... Ktoś założył, że obca cywilizacja też ma wynalazek taki jak radio i stworzono urządzenie, którym wyłapywano fale radiowe z kosmosu...
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
- Dizel
- Doradca Budowlańców
- Naklejki: 4
- Kontakt:
Skoro już świrujemy ufoludkach:
W nocy tego miesiąca coś ufo-podobnego latało nad Ukrainą... Dużo osób jest przekonanych, że to prawda... Przynajmniej tak piszą w komentarzach tego artykułu:
http://www.paranormalium.pl/768,37,artykul.html
W nocy tego miesiąca coś ufo-podobnego latało nad Ukrainą... Dużo osób jest przekonanych, że to prawda... Przynajmniej tak piszą w komentarzach tego artykułu:
http://www.paranormalium.pl/768,37,artykul.html
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
- Johanna
- Bardzo Stary Norman
- Naklejki: 3
Nie, na serio żałosne. Te wszystkie historie o UFO
Zmajstrowanie czegoś takie go od zera na komputerze
to praca na jeden wieczór, serio. Zrobić szum, napisać
artykuł i już "Dużo osób jest przekonanych, że to prawda... ".
Ludzie, nie wierzcie w każdą bzdurę, którą podadzą media
Bo to naprawdę jest śmieszne.
Gdyby ufki istniały, już dawno byśmy o tym wiedzieli ;P
A propos ufków: Jakie oczy ma ufoludek?
Nie wiesz?
UFNE
Zmajstrowanie czegoś takie go od zera na komputerze
to praca na jeden wieczór, serio. Zrobić szum, napisać
artykuł i już "Dużo osób jest przekonanych, że to prawda... ".
Ludzie, nie wierzcie w każdą bzdurę, którą podadzą media
Bo to naprawdę jest śmieszne.
Gdyby ufki istniały, już dawno byśmy o tym wiedzieli ;P
A propos ufków: Jakie oczy ma ufoludek?
Nie wiesz?
UFNE
Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii,
wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii,
wyszukaj mi screena. To takie proste...