Błędy w grach...

Obrazek
Czy Kogut ma za długi dziób? Kretes za wolno chodzi? A może Reksio sepleni? Tutaj prowadzimy rozmowy o całej Starej Serii gier z Reksiem.
Awatar użytkownika
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: Serpentus snake »

Ja miałem tak samo M@rtusia 1995 gra momentalnie się wyłączyła ale już na szczęście ich nie mam.
Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος

A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
Awatar użytkownika
mikol
Roz-krecony

Post autor: mikol »

Ja miałem błąd w RiC. Kiedy skończyłem budować teleportki to kretes zaczął ruszać ustami i nie przestawał :evil:
Awatar użytkownika
Agrael
Norman

Post autor: Agrael »

Spidi267 pisze:Miałem jeden taki Błąd.Miałem zainstalowane RISP i RIU.Chciałem włączyć mojemu kuzynowi RISP a Włączyło mi się RIU :x .Być Może że wtedy nie zainstalowałem Directx 8.0. :oops:
Jak już napisałem miałem bład ale przypomniał mi się kolejny ale nie dotyczy on gier z Reksiem.
Gdy miałem ok.7 lat to to grałem w grę "Gdzie jest Nemo"I zawierał scenki z filmu.I gdy przeszedłem z takim rekinem z wiszącą lampką to mi się włączyła scena gdy ta niebieska czyta co jest na masce.gdy czekałem do końca gra mi się gwałtownie wyłączała :x.Wiec kiedy pokazywał mi się film szybko go omijałem.Powinienem to napisać w dziale "o różnych innych rzeczach"Ale jak juz jest taki temat to napisałem.
Powracam!Sorry za nieobecność.
Awatar użytkownika
Agrael
Norman

Post autor: Agrael »

mikol pisze:Ja miałem błąd w RiC. Kiedy skończyłem budować teleportki to kretes zaczął ruszać ustami i nie przestawał :evil:
Przepraszam za 2 posty pod rząd.Ale miałem taki sam błąd jak mikol.Gdy założyłem teleportki też mi zaczął ruszać ustami i nie przestawał.
Powracam!Sorry za nieobecność.
Awatar użytkownika
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Naklejki: 17

Post autor: Czarnoksieznik »

Znalazlem i wytłumaczyłem 3 błędy:pierwszego nie pamiętam,drugi-jak pod koniec riu TKTPM porywa reksia,to na ścanie widac ćeń jak się zmienia w nietoperza,a jak w ric się z nim walczy,to ten nietoperz jest całkiem inny,ale TKTPM mógł się zmieniać chyba w 2 różne nietoperze,np.wampira i gacka.
Obrazek
Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!
Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
Awatar użytkownika
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Naklejki: 17

Post autor: Czarnoksieznik »

poza tym jak pod koniec ric się klika na list,to ani reksio,ani kretes nie mogą go odczytać,i udaje to się kogutowi,ale początek riwc sugeruje,że kretes już go dawno przeczytał, a kogut nie zobaczył,ale to były wspomnienia,a potem sen starego kretesa,więc mógł bym się założyć,że cuś poprzekręcał.
Obrazek
Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!
Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
Awatar użytkownika
Reksiowiec
Bywalec Nory

Post autor: Reksiowiec »

super reksiu pisze:Znalazlem i wytłumaczyłem 3 błędy:pierwszego nie pamiętam,drugi-jak pod koniec riu TKTPM porywa reksia,to na ścanie widac ćeń jak się zmienia w nietoperza,a jak w ric się z nim walczy,to ten nietoperz jest całkiem inny,ale TKTPM mógł się zmieniać chyba w 2 różne nietoperze,np.wampira i gacka.
Ten cień nietoperza to nietoperz z Skarbu Piratów.
ODPOWIEDZ