Zmieniłem zdanie - chcę zamknięcie księgi gości!
Gdy w sobote weszłem zobaczyłem ogrom spamu
Tam był horror więc Aidem Media powinna zamknąć ten ogrom spamu bo niektórzy tam piszą że Liczę z Reksiem to część przygód Reksia

problem pozostaje nadal. Ja myślę, że oni zamiast się wpisywać to spamują - dlatego jakby admin z AM raz na miesiąc usunął wszystkie wpisy oprócz tych pierwszych to by było dobrze. Ale może lepiej zamknąć i mieć z głowy ten spam.love las pisze:A ja kiedyś tam widziałem kod dostępu do RiU.
Zgłosiłem i problem zniknął. Jestem za zamknięciem.
!!!Bartek!!! pisze:Zmieniłem zdanie - chcę zamknięcie księgi gości!
Na początku chciałem otwarcia ale teraz zamnięciaStryj Maćko pisze:!!!Bartek!!! pisze:Zmieniłem zdanie - chcę zamknięcie księgi gości!
Od początku chciałeś jej zamknięcia, czyż nie?
Zamknąć ją. Fakt, jak powiedział Michcio mamy "państwo w państwie".
Co jak co, ale chyba piszący tam nie rozumieją idei "Księgi Gości". Zamiast się wpisywać, jak wręcz do pamiętnika to spamują, przeklinają, pisza kody, a ostatnio urządzają jakieś zawody psów(?)! To niedorzeczność!

Nie sądze by to był Salony Kapelusznik bo Imię było by inneImię: AidemMedia
Treść: Spam!!!
Nie wolno spamować tylko się wpisujemy...

Po co to rozpatrywać?!!!Bartek!!! pisze:Mam swpore wątpliwości kkto to napisał: czy AM czy jakiś użytkownik z tego forum!!!
Radzę się przynać!!!Nie sądze by to był Salony Kapelusznik bo Imię było by inneImię: AidemMedia
Treść: Spam!!!
Nie wolno spamować tylko się wpisujemy...

Każdy może wpisać co chce i nie jest to kontrolowane. Po prostu jednen wielki bałagan. Albo trzeba to zamknąć i skończyć temat, albo zostawić w spokoju. Bo po co o tym rozmawiać. Wiadomo jak jest. Mnóstwo spamerów...love las pisze:Mdleję :o patryk włada księgą gości!!!