Co najbardziej lubicie w grach online?

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Gość

Co najbardziej lubicie w grach online?

Post autor: Gość »

Co najbardziej lubicie w grach online? Różnorodność postaci, czarów, przedmiotów, ładną grafikę, możliwość gry z przyjacielem, oryginalność gry??

Ja np. najbardziej lubię kiedy jest mnóstwo stworków i efektów graficznych i kiedy nie polega ona na chodzisz i niszczysz wszystko co się rusza, a Wy?
Przybysz
Lider Podziemia
Naklejki: 3

Re: Co najbardziej lubicie w grach online?

Post autor: Przybysz »

Serapis pisze:Co najbardziej lubicie w grach online? Różnorodność postaci, czarów, przedmiotów, ładną grafikę, możliwość gry z przyjacielem, oryginalność gry??

Ja np. najbardziej lubię kiedy jest mnóstwo stworków i efektów graficznych i kiedy nie polega ona na chodzisz i niszczysz wszystko co się rusza, a Wy?
W grach on-line to fajną grafikę, gdy wiadomo o co chodzi, gdy można grać z przyjacielem.
I lubię różnego typu.
:D
Gość

Post autor: Gość »

Gry online lubię z rozbudowaną grafiką. Uwielbiam gadać z innymi choćby pochodzili z drugiego końca świata.
Awatar użytkownika
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
Kontakt:

Post autor: xDominik »

Serapis pisze:Ja np. najbardziej lubię kiedy jest mnóstwo stworków i efektów graficznych i kiedy nie polega ona na chodzisz i niszczysz wszystko co się rusza, a Wy?
>> W każdej grze MMO jest grind'owanie, bo czasem nie chce się robić questów, a czasem ich po prostu nie ma :P.

Ja najbardziej lubię w MMO jak jest rozbudowane PvP, możliwość raidowania na stolice wrogiej frakcji, duże zróżnicowanie ras jak i klas (oprócz tanków, DPSów i Healów jakieś hybrydy lub inne "fantazje" :P), rozbudowane instancje, "żeby było co robić jak wbije się max lvl", ... .
przybysz z Kurakis pisze:W grach on-line to fajną grafikę, gdy wiadomo o co chodzi, gdy można grać z przyjacielem.
I lubię różnego typu.
:D
Euresanda pisze:Gry online lubię z rozbudowaną grafiką. Uwielbiam gadać z innymi choćby pochodzili z drugiego końca świata.
>> Dla mnie ważniejsza od grafiki jest grywalność :P. A MMO (Massive Multiplayer Online) (ewentualnie MMORPG - Many Men Online Role-Playing Girls :P) polega na poznawaniu ludzi i możliwość gry z "każdym" :P.
"No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
Awatar użytkownika
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
Kontakt:

Post autor: xDominik »

lesiolesio pisze:Widać, słychać i czuć.
Jakoś w gry z kijową grafiką nie grasz. Jeszcze jedno gry MMO nie mogą mieć super grafy gdyż transfer plików client -> serwer obciążał by serwer
Dlatego m.in. WOW ma taką grafikę. Np AGE OF CONAN, w którego ostatnio grałem ma niezłą grarfikę ale strasznie obciąża sieć
>> Już chciałem odpisać Ci po "chamsku", tylko po co ? Na drugi raz zobacz kto napisał tego posta, bo napisał go Smuggler ;].

Gdyby zależałoby mi na grafice to nie grałbym w różne oldschoolowe gry (np. z NESa).
"No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
Awatar użytkownika
Konar
Norman

Post autor: Konar »

To że jest MMO czyli że można grać z innymi.Wogóle MMO rządzą ! :wink:
I am Back !!! Czekam na Miasto Sekretów !!!
ODPOWIEDZ