Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
Ja w totka gram często,szczególnie w Twojego Szczęśliwego Numerka.Raz w TSN wygrałem 190 zł .
W Multi Lotka z teraz gram,wygrywam dość często(praktycznie co 2 dzień)i wygrywam ale symboliczną sumę 2,4,18 złotych.
Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
Wszystko w sumie zliczając to tak.
Właśnie wczoraj postanowiłem sobie podliczyć bo piszę w specjalnym zeszycie koszty kuponów i wygrane i wyszło,że wyszedłem na plus 30 złotych .
Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
Grałem kiedyś w każdą środę i sobotę w DL i kilka razy wygrałem trójkę, albo więcej niż kilka. Ale w ankiecie nie ma takiej opcji.
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Opcja dodana.
Ciekawe kto zagłosował na opcję "Jasne i nawet udało mi się wygrać i jestem milionerem!". Chyba zagram w Dużego Lotka przed najbliższym losowaniem. Kiedyś robiłem malutkie papierki z numerami i losowałem, a potem skreślałem.
A jak Wy gracie? Chybił trafił czy skreślacie? Ja czasem CT brałem też.
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Ja kiedys wygrałem 200zl w Duzym Lotku ale to było pół roku temu
Ale ostatnio wygrałem 16zl ale niewiem czy z tego nie zrezygnować, przecież szansa na wygranie paru milionów wynosi jak 1:100000
Moja mama parę lat temu wygrała 60zł.Szkoda bo szansa na wygraną jest nie wielka,a w Multi Lorku Można wygrywam 2zł,4zł co jest bardzo małą sumą.,ba zwraca się tylko cena zakupu kuponu.
Potępiam spam wszelkiego rodzaju!!!
Mam wrażenie, że ktoś mi posty usuwa!!!
Dawano, dawno temu, kiedy na forum nie znano jeszcze spamu... byłem love las!
Mistrz Autobus pisze:Ja czasami gram ale bezskutecznie. Raz babcia trafiła trójkę i wygraliśmy 10zł.
A nie 16
Ja w to nie gram. Nieopłaca się. Jeszcze nigdy ja nie wygrałem dlatego nie gram chociaż... Jeżeli miałbym wygrać Ale nie gram w te Multi lotki, Szczęśliwe numerki, tylko w dużego lotka
Pozdrawiam Wszystkich użytkowników tego Forum!!!
!!!Bartek!!!
Pssst... Od czasu do czasu piszę pogrubionymi ciemnoczerwonymi literkami