Kod: Zaznacz cały
MY CHCEMY KONKURSU !Dzisiaj jest pt, 10 lip 2026, 19:42
Kod: Zaznacz cały
MY CHCEMY KONKURSU !Widocznie nikt nie jest nim zainteresowany.Serapis pisze:Konkursu za pewne nie będzie, gdyż jak widać nie korzystacie z konkursu na karykaturę
A to ciekawe?! Ja nie mam talentu do robienia obrazków i dla mnie nie jest to mało pracy.Serapis pisze:a co dopiero organizować konkurs na opowiadanie do którego trzeba więcej pracy niż do obrazka
Post autor: Gość »
Post autor: Serpentus snake »
Post autor: Gość »
Czy już nie powiedziałem, że było to w funkcji czasu czyli że ważne co na dzień dzisiejszy sądzą użytkownicy forum a nie co sądzili dwa lub rok temu, przecież wiele z tych osób które wyrażał gotowość już nie wchodzą na forum, na razie tylko z 4 osoby chcą trzeba więcejprzybysz z Kurakis pisze:Nie są przeciwni, ale nie chcą by konkurs powstał...
Robią wielki problem jakby to było trudne...
Już było napisane wiele razy, że użytkownicy chcą konkursu to niech się jakiś admin za to zabierze.
BYŁA JUŻ WYRAŻONA GOTOWOŚĆ...
Wiele razy...
No to jak wtedy użytkownicy chcieli konkursu to admini i modi nie zrobili go...Serapis pisze:
Czy już nie powiedziałem, że było to w funkcji czasu czyli że ważne co na dzień dzisiejszy sądzą użytkownicy forum a nie co sądzili dwa lub rok temu, przecież wiele z tych osób które wyrażał gotowość już nie wchodzą na forum, na razie tylko z 4 osoby chcą trzeba więcej![]()
>> Modzi i Admini to nie są ani świętym mikołajem, ani dobrą wróżką ;P, więc nie spełniają wszystkich życzeń. Kiedy uznają , że pora go stworzyć to go zrobiąprzybysz z Kurakis pisze:No to jak wtedy użytkownicy chcieli konkursu to admini i modi nie zrobili go...
Potem też chcieli, ale admini i modzi dalej nie kiwnęli palcem...
Teraz chcą i i tak admini i modzi nie robią konkursu...
Zróbcie ten konkurs wreszcie!
Ja pisałem do wrószki z telewizi i mi jakieś głópoty napisała, bo wrużki nie spełniają życzeń.xDominik pisze: >> Modzi i Admini to nie są ani świętym mikołajem, ani dobrą wróżką ;P, więc nie spełniają wszystkich życzeń. Kiedy uznają , że pora go stworzyć to go zrobią.
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited BlackBoard-Max style V.1.2.6 by FanFanlaTuFlippe
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl