Nowy Bug

Obrazek
Czy strażnik z Egiptu miał sklerozę? Czy doktor Jones przybył do Egiptu w poszukiwaniu magicznego kielicha? Jak przebrnąć przez egipskie ciemności?
Czemu zaawansowani technologicznie Starożytni Kretoni bali się starcia z prymitywnymi Jaskiniowcami? Tu rozmawiamy o piątej części przygód Reksia.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bender
Roz-krecony

Nowy Bug

Post autor: Bender »

Znalazłem Bug.Mianowicie,kiedy jest poziom z kolejką i kliknie się pauzę Kiedy rozmawiają to wogle sie nie zatrzymuje.Co o tym sądzicie?
Byłem Wielki Fan Reksia.
Obrazek
Gość

Post autor: Gość »

Mi się zdawało, że kiedy jest na stacji i jest pauza to jedzie :? . Ale skoro tak sądzisz... Ja i tak dawno nie grałam w rikn.
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Naklejki: 4
Kontakt:

Post autor: Dizel »

To nie musi być jakiś błąd, może twórcy gry specjalnie tak zrobili...W końcu przecież to już wtedy , gdy ,, rozmawiają'' jest jak pauza. :wink:
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Awatar użytkownika
Serpentus snake
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: Serpentus snake »

Dizel pisze:To nie musi być jakiś błąd, może twórcy gry specjalnie tak zrobili...W końcu przecież to już wtedy , gdy ,, rozmawiają'' jest jak pauza. :wink:
Tak Dizel ma rację to nie musi być odrazu błąd w grze po za tym dziwnie by było gdyby Kretes skończył w pół słowa.
Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος

A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo
Awatar użytkownika
Rafał
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Rafał »

To jest część gry. Na utrudnienie. Jak się robi pauzę to pociąg dalej jedzie. Czyli musisz to zakończyć albo wyłączyć poziom.
www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!

http://www.qbafoty.webpark.pl

Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi.
Awatar użytkownika
Żelo
Bardzo Stary Norman

Post autor: Żelo »

no u mnie też tak jest (ale nie zawsze)
i czasami jak biore pauze w ric podczas szturmu drobiu to też czasem idzie dalej 8) :shock:

Nie odświeżamy! Jeszcze tym razem przymknę oko. ;) Bo mogłeś nie wiedzieć. /Marta
Powrót Żela (po raz 20 xD )
ODPOWIEDZ

Wróć do „Reksio i Kapitan Nemo”