>> Po pierwsze: A co ma DS do PC ?Shadic pisze:Wiecie, ja osobiście nie popieram tego pomysłu. Miałem okazję grać w taką grę na konsolce Nintendo Dual Screen i po prostu żal.pl. Nie polecam nikomu, na prawdę.
Po drugie: Jaka to była gra ?
Dzisiaj jest pt, 10 lip 2026, 18:26

Ekhm... To jest oficjalnie Rayman 4: Szalone Kórliki. I to jest Rayman 4 na peceta. Będzie Rayman 4 cz. 2! W każdym razie ja tak sądzę. (Że to Rayman 4).xDominik pisze: >> Nie ma czegoś takiego jak Rayman 4jest tylko "Rayman: Szalone Kórliki (Rayman Raving Rabbids)".
>> Oficjalnie to nie jest Rayman 4, ale nieoficjalnie jest. Raym'anem 4 (tak mówi Ubi.) będzie kolejna część, która będzie platformówką. A w Szalonych Kórlikach jest ten Rayman tylko dla kasyRafi pisze:Ekhm... To jest oficjalnie Rayman 4: Szalone Kórliki. I to jest Rayman 4 na peceta. Będzie Rayman 4 cz. 2! W każdym razie ja tak sądzę. (Że to Rayman 4).
Ech...ja to jedynie lubię z tatą pograć w heroesy. A pomysł do bani...maniakreksia pisze:Witaj w klubie.Ja uważam tak samo...Gry z rodzeństwem lub z kmś innym są nudne!Mojemu bratu to się podoba,ale mi nie!Rafi pisze:Nie! Mi się ten pomysł stanowczo nie podoba! Nie lubię grać z rodzeństwem lub z rodzicami! Sam i tylko sam. Taka już moja natura...ehh. Wolę kiedy się patrzą.
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited BlackBoard-Max style V.1.2.6 by FanFanlaTuFlippe
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl