Błąd

Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.
Agataa
Norman

Post autor: Agataa »

a ja coś odkryłam teraz mi się pokazuje tylko w tych tematach w których nigdy nie patrzyłam
Awatar użytkownika
ayumixD
Roz-krecony

Post autor: ayumixD »

taa? a u mnie jak było tak jest........ :(
Awatar użytkownika
Kacper
Norman

Post autor: Kacper »

Niech w końcu jakiś mod coś z tym zrobi!
Awatar użytkownika
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
Kontakt:

Post autor: xDominik »

Mod nic nie zrobi a tylko może coś zdziałać SZ.K.
"No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
Awatar użytkownika
Kacper
Norman

Którego niestety nie ma :( :( :(
No... chyba że się usunie ankiete.
Awatar użytkownika
Kacper
Norman

Sorry za 2 posty pod rząd ale znowu jest kolejny błąd. Gdy się klika na kogoś profil i na ,,zobacz wszystkie posty...'' to pojawią się jakieś cyferki :? :shock: :o :roll:
Gość

Post autor: Gość »

:evil: Kiedy wreszcie zlikwidują to DEBUG MODE?! Już poforumować nie można!? Człowiek poczciwy na forum wchodzi a tu takie Debug Mode mu przeszkadzają! Niech ktoś coś z tym zrobi proszę........ :cry:
Awatar użytkownika
Bambosz
Treser Cegieł
Naklejki: 3

Post autor: Bambosz »

Bez Sz.K. nic nie zdziałamy ( przydałby się jakiś root admin :? )
Cort X-6 :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Kacper
Norman

Mi już odruchowo omijają się tematy z ankietą bo nie dzialają :P :x
Awatar użytkownika
Maniak Reksia
Norman
Kontakt:

Post autor: Maniak Reksia »

Kacper pisze:Mi już odruchowo omijają się tematy z ankietą bo nie dzialają :P :x
Je też je omijam,ale trochę szkoda,że już nigdy ich nie zobaczę. :(
Gość

Ja ciągle zapominam i jak zobaczę ten błąd to automatycznie się wkurzam!!! :x :cry: Ale cóż........... Tak to jest. Może kiedyś to zostanie naprawione? Chociaż też myślę, że nigdy nie zobaczę już tematów z ankietami.... :cry:
Awatar użytkownika
Kacper
Norman

Można lae z trudem robić je pisemnie. Może by się udało :P
Gość

to bardzo przykre z tym Debug Mode, wiele ciekawych tematów nie można obejrzeć, trochę ciężko się z tym pogodzić a np. ja kiedy wchodzę w profili FORUMa <gdyż chciałem zobaczyć kiedy był ostatnio> to wyskoczył mi błąd kiedy nacisnąłem zobacz wszystkie posty, czy to też wynika z tego samego błędu bazy danych ?
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

Serapis pisze:to bardzo przykre z tym Debug Mode, wiele ciekawych tematów nie można obejrzeć, trochę ciężko się z tym pogodzić a np. ja kiedy wchodzę w profili FORUMa <gdyż chciałem zobaczyć kiedy był ostatnio> to wyskoczył mi błąd kiedy nacisnąłem zobacz wszystkie posty, czy to też wynika z tego samego błędu bazy danych ?
LOL, akurat ja tak jak ty, chciałem zobaczyć ostatnie posty FORUMa!
Dopisuje się do listy. :lol: /Grześ
To jest tak samo błąd bazy danych, jak z tematami, w których znajdziemy ankietę. Nie wiem czy w tym samym miejscu się znajduje, ale pewnie z tej samej przyczyny. Trzeba coś poprawić w bazie danych, ale nie wiem co, bo nie znam się na bazach jeśli chodzi o szczegółowe dane znajdujące się w niej.
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Gość

może by napisać do AM by zrobiło coś z tą bazą danych, bo tak być nie może to strasznie utrudnia korzystanie z naszego forum, czy ktoś próbował się z AM skontaktować w sprawie Debug mode :?:
Zablokowany