Pomysły na miejsca/postacie do Reksia

Obrazek
Czy Kogut ma za długi dziób? Kretes za wolno chodzi? A może Reksio sepleni? Tutaj prowadzimy rozmowy o całej Starej Serii gier z Reksiem.

Co wolicie dodać?

Miejsce
12
46%
Postać
14
54%

Liczba głosów: 26

Awatar użytkownika
Code
Starszy Norman

Pomysły na miejsca/postacie do Reksia

Post autor: Code »

W tym dziale piszcie jakie miejsca i postacie daliścieby do przygód Reksia. Ja na przykład chciałbym aby w Przygodach Reksia pojawiło się miasteczko. Na pewno każdy coś biędzie chciał dodać.
Obrazek

Powróciłem :)
Gość

Post autor: Gość »

Ja bym dodała nowych bohaterów. Chociaż jednego... Albo brata Reksia! :D
Awatar użytkownika
nostadamus
Norman
Kontakt:

Post autor: nostadamus »

ja bym dodał złego ojca Reksia który się mści bo reksio nie chciał zostać zły
Obrazek
powracam!!!!!!!!!!!!! Masz pytanie? chcesz odpowiedzi? pisać na PW
Awatar użytkownika
silluke
Bywalec Nory

Post autor: silluke »

można by dodac darth miaula...
niech kretes będzie z wami
zapraszam do czytania opowiadania pt. muchołówka
Awatar użytkownika
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dadi »

Dadi:Moim zdaniem w grach z Reksiem powinien być pan reksia.Wiecie ten chłopiec z bajeczki z żółtymi włosami i czerwonymi portkami. :lol:
Obrazek
Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Naklejki: 4
Kontakt:

Post autor: Dizel »

silluke pisze:można by dodac darth miaula...
Dobry pomysł. :P To się musi z czymś wiązać. Ja powiedziałem o kocie w ciemnej pelerynie, a tu od tak powstał Darth Miaul. I nie wiadomo czy jest, lub będzie zły. Ale bardzo bym chciał, aby pojawił się w Przygodach Reksia. :D
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Awatar użytkownika
Filip
Roz-krecony
Kontakt:

Post autor: Filip »

więcej miejsc by sie przydało !
Obrazek
Awatar użytkownika
pakit
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: pakit »

Może jak jest shreksio to może być i shkretes! :lol:
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

Daj spokój.. Bo to polega na tym, że Shreksio ma uszy takie, jak Shrek. I początek imienia zawiera słowo Shrek: Shrek-sio.
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
mikol
Roz-krecony

Post autor: mikol »

No właśnie :!:
Przybysz
Lider Podziemia
Naklejki: 3

Re: Pomysły na miejsca/postacie do Reksia

Post autor: Przybysz »

HEROS pisze:W tym dziale piszcie jakie miejsca i postacie daliścieby do przygód Reksia. Ja na przykład chciałbym aby w Przygodach Reksia pojawiło się miasteczko. Na pewno każdy coś biędzie chciał dodać.
Było miasteczko w czarodziejach ale mogło by być w Rims też miasteczko tylko bardziej rozbudowane.
easy
Roz-krecony

Post autor: easy »

Zaznaczyłem miejsce, postaci tak dużo... Ale po zastanowieniu to ciekawie byłoby pozać kogoś z rodziny naszych bohateró(w teraźniejszości)
Pozdrawiam kolorowo.
W kolorze.
opipiter11
Roz-krecony

Post autor: opipiter11 »

Chciałbym jakiegoś złego kreta który mówiłby:
-MUHAHAHAH Kretesie jestem lepszy od ciebie i zniszczę wszystkie inne krety.
Awatar użytkownika
Jimmi Strona
Forumowy Artysta

Post autor: Jimmi Strona »

Myślę że parodie śródziemia już odpowiednio rozbudowali w Bobrorze. Z kolei ja myślę, że powinny znaleźć się takie postacie, jak potomkowie Reksia i Kretesa, którzy mogliby mieć osobną grę, a jeśli chodzi o postacie, to dobre są parodie Powrotu do przyszłości (zakreciały dr. Brown :lol: ), albo gwiazdy Rocka. Był Slash, był Hendrix, to może i mógłby być Jimmy Page, Mark Knopfler i Roger Waters :D
Avatar został wykonany przeze mnie.
Awatar użytkownika
Jimmi Strona
Forumowy Artysta

Post autor: Jimmi Strona »

Myślę, że mógłby być jakiś market, zaraz za podwórkiem Reksia, w którym mogłyby być rzeczy do budowy wynalazków koguta, za które trzeba by zapłacić np. w Piesos, które zarabialibyśmy poprzez wykonanie różnych zadań, tak jak to miało miejsce w City of Secrets. Ewentualnie w jednej z kolejnych gier uniwersum mogłoby być tak bardzo rozbudowane, że byłyby lokacje ze wszystkich gier PR, do których swobodnie moglibyśmy się dostać, tak jak w CoS za pomocą mapy. Ale to raczej marzenie ściętej głowy, gdyż na taką grę trzeba poświęcić ogromną ilość czasu, pieniędzy, pracy, a poza tym graczom mogłaby się nie spodobać podróż do poszczególnego miejsca, po coś bez większego znaczenia (np. Podróż teleporterem do Stambułu po część do zbudowania czegoś od koguta, po czym się okazuje, że tą rzecz można zamienić np. na lampę, którą można zdobyć jedynie w Egipcie. Oczywiście bez jakiś wskazówek jest to zadanie prawie niemożliwe, ale jakby sprzedawca powiedział, że widział lampę, która jest idealna w Egipcie, nakierowałoby nas to.) Jednak myślę, że wykreowanie takiej gry może być potwornie trudne, zważywszy na to iż na RiKN czekaliśmy bardzo długo, a tutaj potrzeba aplikacji przynajmniej 6, jeśli nie więcej razy większej, trzeba doliczyć jeszcze to, że Aidem skupia się często na produktach firmy Apple i że przy narzekaniach z naszej strony i wielu innych czynnikach, taka gra by nie powstała., oraz to, że programowanie tak bardzo rozbudowanego sinika jest... No sami spójrzcie.
Avatar został wykonany przeze mnie.
ODPOWIEDZ