Błąd!

Obrazek
Co by się stało, gdyby świat wyglądał inaczej niż we właściwych przygodach? Kim jest Komentator i dlaczego irytował? Dlaczego Kretes był zły, a potem dobry? Dlaczego Reksio miał wiele dziewczyn? Tutaj poznasz odpowiedź na alternatywną wersję przygód Reksia.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Darkrai
Roz-kreca się

Błąd!

Post autor: Darkrai »

Kiedy grałem w RiKwa znalazłem błąd.Mianowicie polega on na tym że po naciśnięciu jakiegoś przycisku,drzwi które się do niego odnoszą po prostu sie nie otwierają(chodzi mi tu o Wehikuł czasu w RiKwa) Miałem ten problem na 3 poziomie,i sądziłem że porostu ten przycisk otwiera cos innego.Dlatego pytałem sie na forum, co tam trzeba zrobić.Nie wiem kiedy może być dobrze,a kiedy źle.Czasami jest OK, a czasami nie.Czy ktoś miał podobny problem??
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Naklejki: 4
Kontakt:

Post autor: Dizel »

Też to miałem! To poprostu błąd :lol:
nie da rady srzynki położyć, bo jak była w odpowiiednim miejscu to był tak jak by nic tam się nie stało. :)
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Awatar użytkownika
Darkrai
Roz-kreca się

Post autor: Darkrai »

No własnie i dalej nie moe przejść bo jak jeden przejdzie to drugi nie może i przycisk nie reaguje(patrz:znowu pomocy)
Awatar użytkownika
mati10
Bywalec Nory

Post autor: mati10 »

Ja mialem ten problem ale pszeszłem :wink:
ODPOWIEDZ