Coś dziwnego....(piklibia)

Obrazek
Czy czaru Sen można użyć przed operacją zamiast narkozy? Czy Drób Chaosu odlatuje na zimę? I czy Bobromir zostanie zabity przez orki? Tu rozmawiamy o trzeciej części przygód Reksia."
Zablokowany
Awatar użytkownika
Gresh
Lider Podziemia

Coś dziwnego....(piklibia)

Post autor: Gresh »

Po powrocie z piklibii i jak chciałem polecieć do Bobroru stało się coś dziwnego. Przed lotem włączam kartę śledztwa i wyłączam , a mi tu zaczęło samo lecieć na miotle i bez animacji. Dolatuję na miejsce i....jestem w Piklibii. :shock:,a nawet nie było wtedy pasa startowego do tego miejsca. :shock: O co tu chodzi? :shock:
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

Mi i komuś jeszcze z forum zdarzył się taki przypadek, ale było to wtedy, gdy kliknąłem w prawy górny róg ekranu, oczywiście nie mam na myśli przycisku menu pauzy. Nieraz mi się to przytrafiło, to tylko błąd i nic więcej. :wink:
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Gość

Post autor: Gość »

To mi się to zdarzyło. Błędzik i tyle.
Awatar użytkownika
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: Michcio »

By nie nabijało się więcej postów.
Gresh pisze:O co tu chodzi? :shock:
I następnym razem, usiądź i zastanów się ;-)
Piszę poprawie po bangleszstańsku.
Awatar użytkownika
Red
Roz-kreca się

Post autor: Red »

Ja płynąłem Smokrętem do Waldiego i jak przegrałem, wziąłem na menu i wyszłem. Smokręt dalej płynął i spokojnie dopłynąłem do Waldiego.
Awatar użytkownika
MATEUSZSZ
Bywalec Nory

Post autor: MATEUSZSZ »

Ja mam taki błąd że chodź nauczyłem się czarować to burektor nie daje mi zadania obrony murów nie wiem czy to błąd ale nie wiem co robić przeistalowałem i co i nic Pomocy
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

A który to moment gry? Może nie dałeś zgłoszenia do tej roboty? A jeśli już ukończyłeś naukę czarów, to nie wiem.. Może nie rozmawiałeś ze wszystkimi czarodziejami? Mogłeś zapomnieć zapytać Gulguldryka Gryfindyka o tego, który tak potwornie mąci. Ja kiedyś odleciałem z Krainy Bajek, nie rozmawiając z ChrumBurakiem. :P
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
Bartek.98
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 1

Post autor: Bartek.98 »

Nie mówmy w tym temacie o wszystkich błędach bo est już taki temat i tam piszcie :wink:
Piractwu mówimy zawsze NIE!Obrazek <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366
Awatar użytkownika
mi teresa
Bywalec Nory
Kontakt:

Post autor: mi teresa »

U mnie jak wróciłam od WM po nauce 2 czaru od razu leciałam do piklbi.

Najbardzej lubie Eureande!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Kacper
Norman

Post autor: Kacper »

Kiedyś miałem tak jak Gresh
Awatar użytkownika
mati10
Bywalec Nory

Post autor: mati10 »

ja nie :D
Zablokowany

Wróć do „Reksio i Czarodzieje”