Michael Jackson

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
Awatar użytkownika
Lone Star
Lider Podziemia

Michael Jackson

Post autor: Lone Star »

Tak się ostatnio zastanawiałem czy ktoś z forum słucha muzyki Michaela Jacksona i go lubi ? Bo ja kocham tą muzykę ! Tańczył też wspaniale :wink:
Pozdrawiam, Lone Star
Obrazek
Awatar użytkownika
piotrek
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: piotrek »

O muzie nie mam zdania. A kolo wygląda jak mumia.
Awatar użytkownika
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: Michcio »

Z tego co wiem stylizował się na swoją siostrę. Co na dobre mu nie wyszło... Z muzyki znam parodię "Gdziejest bidet" Dna. Nawet niezłe :).
Piszę poprawie po bangleszstańsku.
Awatar użytkownika
Lone Star
Lider Podziemia

Oryginał jest lepszy :D
Ja polecam Thriller, Bad i Black or White. A co do jego wyglądu to on jest (był ?) Chory na bielactwo. Dlatego go tak wybieliło, a co do urody (XD) to przeszedł ze dwie operacje plastyczne i parę koniecznych operacji. Prawdopodobnie pierw chciał na własne życzenie operacje, potem mu się nie spodobało, próbowali go przywrócić do stałego wyglądu i się nie zbyt udało ^^". A co do reszty to jest tylko czysty przykład co starość robi z ludźmi.
Pozdrawiam, Lone Star
Obrazek
Awatar użytkownika
Prakert
Roz-kreca się

Post autor: Prakert »

A ja go nawet nie znam ( co prawda o uszy mi się coś tam obiło... ).
1200 znaków :)
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

Ja o nim słyszałem sporo razy, jednak go dobrze nie znam. :wink:
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Naklejki: 4
Kontakt:

Post autor: Dizel »

Ja podpobnie jak Arcio. :wink:
Choć dużo go nie znam... Ale za to mój wujek jest jego fanem. :wink:
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Awatar użytkownika
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
Kontakt:

Post autor: xDominik »

Och król popu . Wiele dla niego zrobił . Tylko w padł w nałogi i problemy finansowe i wszystko zaprzepaścił , ale usłyszałem , że chce nagrać nową płytę.
"No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
Awatar użytkownika
przemek
Bywalec Nory

Post autor: przemek »

JAKI ON JEST TERAZ BRZYDKI :?
Awatar użytkownika
przemek
Bywalec Nory

Post autor: przemek »

i mial 50 operacji plastycznej 8)
Przybysz
Lider Podziemia

Post autor: Przybysz »

To jest gość, który ma jakąś obsesje...Poddał się operacji plastycznej i zmienili jego skórę z czarnej na białą...wygląda okropnie...po tylu operacjach plastycznych skóra robi się brzydka, jest...mało wytrzymała i pęka i takie tam...więc on robi kolejne operacje by wyglądać jako tako, a jego skóra jest w coraz gorszym stanie...
Nie słucham jego muzyki i jestem nastawiony do niego raczej negatywnie...
Gość

Post autor: Gość »

Podobno gdy był mały ojciec zmuszał jego i jego rodzeństwo do występów.
Z muzyki to wysłuchałam trzy utwory: Thriller, Black or White i Don't Stop Till You Get Enough. Bardzo mi się podobały. Zresztą to ja sobie lubię posłuchać starych teledysków na youtubie.
Awatar użytkownika
Lone Star
Lider Podziemia

Wybaczcie, ale jak już mówiłem on zrobił sobie tylko 2 operacje co przyznaje, tak dla własnej zachcianki. A reszta jest spowodowana jego chorobą - BIELACTWEM. Gdybyście wy mieli podobne choroby nie śmielibyście się ;/
Pozdrawiam, Lone Star
Obrazek
Awatar użytkownika
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu

Post autor: Michcio »

No Lone. Rozwiałeś kolejny mit XXI wieku. No, ale tak pozatym, murzyn chory na bielactwo? No no no. Nie wnikam.

Jednak trzeba przyznać, że rusza się nieziemsko. Patrz chociażby "Księżycowy Krok". :)
Piszę poprawie po bangleszstańsku.
Gość

Post autor: Gość »

Dziś na Youtube znalazłam jeszcze dwa fajne utwory: Say Say Say i Billy Jean. Teledysk z tego pierwszego jest pierwszej klasy :) .

A teraz opowieść :twisted: :
Chciałam se puścić na youtube Thrillera. Mama mi poleciła. Brat też chciał oglądać, powiedziałam mu, że tam łażą nieumarli, ale obiecał, że się nie przestraszy. Ledwo zaczął się ten fajny taniec, to brat znalazł się pod kołdrą i obrażony na cały świat, bo "on się przestraszył" i "nie puszczajcie mi takich rzeczy" :P . Jejku! Jak był w domu ja nie mogłam sobie nawet przez słuchawki puścić Thrillera. Dopiero za miesiąc obejrzałam go w całości. A co z bratem? Na udobruchanie trzeba mu było puścić "rąbankę" czyli No Limit. Tak mu się spodobało, źe trzeba mu było płytę całą kupić. :P
ODPOWIEDZ