Centrum pomocy

Obrazek

Czy sofanie w czasie szkodzi na linię? Jak nauczyć się języka jaskiniowców? Czy fanatyzm Ryżokitowców był spowodowany za ciasnymi nakryciami głów? Tu piszemy tylko o czwartej części przygód Reksia.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
FORUM
Działacz Podziemia
Naklejki: 2

Post autor: FORUM »

Najpierw pozbądź się kamieni z przejścia po prawej(zaczynając od największego)weź klejnot,włóż go tam,gdzie jest promyczek słoneczka,zabierz jajko sroki,włóż do gejzeru,zestrzel nim muchę,daj pająkowi,wejdź po pajęczynie,chwyć węża za ogon,weź dzidę i zrzuć nią gniazdo na dół.
Ech...
pelaśka
Się Odezwał

Post autor: pelaśka »

Pompocy!!!!!! Utknełam przy dinożarłach i za diabła nie mogę tego przejść, tego samochodu wogóle nie mogę opanować!!!! Czy da się to jakoś przeskoczyć?????

pozdr. wielbicielka przygód Reksia
Awatar użytkownika
FORUM
Działacz Podziemia

Zdobądź amonity.xPNa lokacji z mamutem zdobądź kość chomika szablozębnego i 8 kamieni(waląc kokosem w stalaktyt).Idź do jaskini,daj psu kość,klikanij na Reksia,potem na worek i znajdź dwa kamienie.Rozpal ogień i weź maczugę.Idź znowu do lokacji z mamutem i zanurz maczugę w smole.To samo zrób ze sznurkiem-powstanie lont.Wróć do jaskini i wetknij maczugę w ognisko.Idź do lokacji z Salvadorykiem a następnie do groty.Zejdź na jej sam dół.Włóż lont do zielonej substancji i uciekaj,a potem...wróć się i weź amonity.=DZ nimi będzie Ci łatwiej.oOPS:miło Cię poznać.^^
Ech...
Awatar użytkownika
Kreton
Norman

Post autor: Kreton »

A ja mam takie pytanie: czy można zdobyć 4 amonita?
Pff...
Awatar użytkownika
FORUM
Działacz Podziemia

Niestety nie.xP
Ech...
pelaśka
Się Odezwał

FORUM pisze:Zdobądź amonity.xPNa lokacji z mamutem zdobądź kość chomika szablozębnego i 8 kamieni(waląc kokosem w stalaktyt).Idź do jaskini,daj psu kość,klikanij na Reksia,potem na worek i znajdź dwa kamienie.Rozpal ogień i weź maczugę.Idź znowu do lokacji z mamutem i zanurz maczugę w smole.To samo zrób ze sznurkiem-powstanie lont.Wróć do jaskini i wetknij maczugę w ognisko.Idź do lokacji z Salvadorykiem a następnie do groty.Zejdź na jej sam dół.Włóż lont do zielonej substancji i uciekaj,a potem...wróć się i weź amonity.=DZ nimi będzie Ci łatwiej.oOPS:miło Cię poznać.^^
Dzięki za szybką odpowiedź, ale ten etap przeszłam aż do zbudowania samochodu. Ponieważ w zręcznościówkach nie jestem zbyt dobra więc ten etap z dinożarłami jest dla mnie nie do przejści (może gdyby ta prehistiryczna gablota jeździła jakoś normalnie!!!!!!!!!!). Czy da się to jakoś ominąć, jest na to jakiś sposób ???????
Awatar użytkownika
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Kontakt:

Post autor: xDominik »

:arrow: pelaśka

niestety nie , zbuduj dobrze samochód a na pewno ci się uda
"No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
pelaśka
Się Odezwał

Uff udało się, na szczęście ta moja brzydsza połowa mi pomogła, doszłam już do różokitowców

pozdrówka!!!!!!!
pelaśka
Się Odezwał

Mam problem z szyfrem zamka tunelu czasowego. W instrukcji są cztery przyciski a w grze potrzebnych jest pięć? Jaki jest piąty przycisk???
Awatar użytkownika
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: Michcio »

Ech, nie pamiętam ;). Po prostu wciśnij te cztery, a potem spróbuj przycisk piewrszwy, potem drugi itd... :)
Piszę poprawie po bangleszstańsku.
Awatar użytkownika
Bastek
Bywalec Nory

Post autor: Bastek »

Chyba po na samym dole po lewej
Obrazek
Awatar użytkownika
FanReksia2000
Stawia Opór

Post autor: FanReksia2000 »

Pomocy!!! Nie mogę ułożyć herbu w posągu!!!
Awatar użytkownika
FORUM
Działacz Podziemia

Oki.Jeśli pamięć mnie nie zawodzi to w trójkącie na środku po lewej ma być delfin,po prawej pies,a na górze orzeł.Na górze ma być kolor czerwony,po lewej niebieski,po prawej żółty.Aby zmienić kolor kliknij na niego.Aby przesunąć krążek kliknij na niego i przesuń. :) :) :) :) :)
Ech...
fryma3
Się Odezwał

Post autor: fryma3 »

Witam! Mam problem: w kawiarni "pod różą" trzeba ustawić stoły i dywany. Lecz nie da się przesunąć granatowego, bo stół przeszkadza. Proszę o pomoc!
Kasy Kulczyka, fury Rydzyka,
mocy Pudziana, chaty Beckhama,
humoru od rana
oraz w Nowym Roku świętowania!
Awatar użytkownika
Kacper
Norman

Post autor: Kacper »

No w końcu się odezwał.A tak na temat, nie rób ze stołami tylko kombinuj z ozdobami :wink:
ODPOWIEDZ