O Ankietach

Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ala Dyn
Roz-kreca się

O Ankietach

Post autor: Ala Dyn »

Zauważyłem że wiele osób w ankietach np. o ulubionej grze piszę tylko "Ja wole to".Sądzę że powinniście pisać też dlaczego akurat tą grę/postać/etc. lubicie. Przykładowo zamiast wysylać postu np. "RIKN" lepiej napisać`" Moim zdaniem najlepszą grą jest RIKN, ponieważ jest ciekawe, rozbudowane i ma fajną grafikę. Jedno słowowe posty trochę zahaczają o spam.Mam nadzieję, że dzięki temu tematowi wiele userów zrozumię że jedno słowo to za mało.

. Avatar wykonany przez Kretesa102
Awatar użytkownika
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Naklejki: 17

Re: O Ankietach

Post autor: Czarnoksieznik »

No cóż... nie wiem, czy patrzysz na datę postów. Takie wiadomości wysyłane były z dziesięć lat temu, obecnie moderatorium dosyć ostro to tępi.
Obrazek
Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!
Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
Awatar użytkownika
Z. Art
Żaba
Naklejki: 5
Kontakt:

Post autor: Z. Art »

Drogi A'la Dyniu!
Twój nick wskazuje, że bardzo lubisz RiC. Pochwalam to, to jedna z lepszych części PR.
Chcę zauważyć, że odpowiedzi bardzo krótkie, jedno- czy dwuwyrazowe, zdarzały się drzewiej, wystarczy spojrzeć na daty postów. Obecnie userzy o niebo bardziej starają się nad swoimi wypowiedziami.
Cóż... spóźniłeś się o parę lat. :)
Pozdrawiam,
Żelibor Art.
– Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
– Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!

Mistrz i Małgorzata
<3

Moderuję na pąsowo bo mogę.
Awatar użytkownika
Ala Dyn
Roz-kreca się

Post autor: Ala Dyn »

Zauważyłem, że ten temat stał się jakby zamknięty, więc trochę go ożywię moim kolejnym pytaniem. Czy da sie zmienić w ankiecie wybór? Jeśli nie to przydałaby się taka opcja, moderatorowie zróbcie coś takiego!

. Avatar wykonany przez Kretesa102
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Owszem, jest taka opcja "Pozwól na zmianę głosu". Tylko, żeby działała, trzeba ją zaznaczyć przy tworzeniu ankiety. W przeciwnym razie - zmiana głosu jest niemożliwa.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Zablokowany