Błękitne Koloseum - Rozgrywka

Obrazek
Błękitne Koloseum to miejsce urzędowania Czerwonej Królowej. Jest to uczelnia dla wszystkich, których pasjonuje walka siłowa. Jeśli więc pragniesz zamienić watę cukrową w najpotężniejszą broń, jaką kiedykolwiek stworzyła ludzkość, albo niszczyć miliardy szkodników jednym ruchem ręki... To miejsce w którym zaspokoisz swoje waleczne wyobraźnie.
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Naklejki: 4
Kontakt:

Błękitne Koloseum - Rozgrywka

Post autor: Dizel »

Obrazek
Ludmiła Pozval- Heh, nie... to nie były żadne sztuczne ognie. To po prostu czerwone gwiazdy, które swojej barwy nabrały dzięki moim... powiedzmy rozkazom. Bo widzisz słonko, ziemie na których się obecnie znajdujesz i będziesz znajdować należą najzwyczajniej w świecie do mojej osoby. To ja jestem tutaj alfą i omegą. To ja jestem tą jedyną, która swoim charakterem i charyzmą, pewnego dnia wkroczy do nieskończoności. Ludmiło, pokłoń się. Rozmawiasz z Czerwoną Królową - Arthie.
- Na początku jestem winna ci wielkich gratulacji. Zajęłaś pierwsze miejsce w wyścigu władców. Wprawdzie nie zrobiłaś tego sama, bo ktoś zakończył go mniej więcej w tym samym czasie... ale nie przejmuj się... i tak go za to zabijesz.
Spotkaj swojego mistrza +15 exp.
Co by tu zrobić?
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Błękitne Koloseum”