Czy RiKN jest INTERESUJąCE?

Obrazek
Czy strażnik z Egiptu miał sklerozę? Czy doktor Jones przybył do Egiptu w poszukiwaniu magicznego kielicha? Jak przebrnąć przez egipskie ciemności?
Czemu zaawansowani technologicznie Starożytni Kretoni bali się starcia z prymitywnymi Jaskiniowcami? Tu rozmawiamy o piątej części przygód Reksia.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
HiperMonk
Bywalec Nory
Kontakt:

Re: Czy RiKN jest INTERESUJąCE?

Post autor: HiperMonk »

Moim zdaniem RIKN jest chyba najlepszą częścią Przygód Reksia. ;) Grałem w nią kilka razy i za każdym razem kiedy gram, morda mi się szczerzy do monitora. :D
Siemka ;) Zapraszam na mój fanpage na Facebooku: https://www.facebook.com/NajlepsiPrzyja ... ts&fref=ts :D
Awatar użytkownika
Kebab108
Stawia Opór

Post autor: Kebab108 »

zdecydowanie interesujące
Awatar użytkownika
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: kretonpodziemny »

Jak mogłoby być nie interesujące!Przecież ma ciekawą fabułę!
Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli!
Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
Awatar użytkownika
Paki
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Paki »

RiKN jest interesujące ,według mnie jest prawie najlepszą częścią z Przygód Reksia.
Obrazek
Awatar użytkownika
AdamZet27
Norman

Post autor: AdamZet27 »

Odkop
Dla mnie RINK jest świetne.Ciekawa fabuła, super grafika można tak długo długo wymieniać :wink: .
sonic17
Się Odezwał

Post autor: sonic17 »

O tak bardzo :mrgreen:
takijeden
Norman

Post autor: takijeden »

Te obrazy! Te nawiązania! Ta gra jest najlepsza z serii!
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.

Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

RiKN jest bardzo interesujące. Wszystko tam, co się znajdowało jest godne podziwu. Szczególne podziękowania kieruję do ekipy AM, która wtedy się tym zajmowała (wtedy gry jeszcze gry 3D nie były tak popularne) za to, że udało im się stworzyć tak wspaniałą grę. Długa, fajna i ciekawa - tymi trzema słowami można w szerokim skrócie określić tę grę. Fabuła niczego sobie, długość też jest w miarę odpowiednia, ale gdyby jednak Aidem nie spieszyło się tak, to kto wie, może nawet byśmy mogli sterować Reksiem i Kretesem w Londynie. Grafika jest też fajna i ciekawa. Gdyby ktoś jeszcze nie posiadał tej gry, to niech szybko ją zdobędzie. Jak na razie jest to jedna z najlepszych gier z serii PR. Polecam.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

@taki okopik
Tak, RiKN jest INTERESUJąCE. Polecam wszystkim tą grę. Niestety, ze względu na to, że ma liniową fabułę (gracze nie mogą zmienić fabuły, jedynie ją pchać do przodu) jest grą niepowtórzalną, ale jakimś sposobem trudno się ona nudzi (kurde, brawa dla tego, co zrozumiał to zdanie).
Awatar użytkownika
Kogut.wynalazca
Bywalec Nory

Post autor: Kogut.wynalazca »

ta gra jest... FANTASTYCZNA.
Allons-y Alonzo
Awatar użytkownika
drugi manuel
Roz-krecony

Post autor: drugi manuel »

#HashTagOdkop
RiKN jest na 2 miejscu.
Albo 1, bo czarodzieje przynudzają :Y
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

Kup sobie RiSP.

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
Lort533
Roz-kreca się

Post autor: Lort533 »

gra sama w sobie fajna, trudne mini gry. POLECAM :)
Awatar użytkownika
ElectroPea15
Roz-kreca się

Post autor: ElectroPea15 »

Lort533 pisze:gra sama w sobie fajna, trudne mini gry. POLECAM :)
#mumionki
Ten, który stara się nie mącić...Ogólnie TKSSNM
Zapłacicie za zachęcanie mnie do chińskich bajek. NIE UJDZIE WAM TO PŁAZEM (i Kretesem)! Szczególnie Dawidowi6...
Awatar użytkownika
KogutWynalazca
Roz-kreca się

Post autor: KogutWynalazca »

Troszeczkę ten temacik odkopię, bo też mam coś do powiedzenia. Może interesującego, może nie.
Przygodę z RiKN zacząłem bardzo dawno temu. Miałem z 6-7 lat, gdy zagrywałem się w wersję demo. Tak długo, aż mnie znudziła i uznałem (nie znając pełnej wersji), że to raczej najmniej ciekawa część z serii PR. Oj, jaki ja głupi byłem...
Przeżyłem ogromny szok, kiedy pierwszy raz zagrałem w wersję pełną! Akcja z dorożką, w Orient Expresie (i na nim ;)) , a potem fantastyczna przygoda, która, dzięki mnogości lokacji i zwiększeniu rozmiaru gry na dysku, trwała i trwała i końca nie było widać... Szczególnie gdy zawieszałem się na znanych doskonale każdemu z was arcytrudnych minigrach typu "Munionki"... Zwłaszcza, że od razu zacząłem od poziomu trudnego, przez co Mumionki były katorgą. Z czasem fabuła się rozkręcała i komplikowała, pojawiały się kolejne fantastyczne lokacje, spośród których wymienię Egipt, Dziki Zachód, Wioskę Masajajów oraz oczywiście końcowe Mu... Do tego mam takie wrażenie, że to właśnie ta część obfituje w najwięcej komicznych dialogów i świetnych nawiązań i jest najbardziej różnorodna spośród wszystkich części. Ośmieliłbym się powiedzieć, iż jest to po prostu NAJLEPSZA część z serii Przygód Reksia!
Rozpisałem się, ale mam nadzieję, że ktokolwiek to przeczyta. :)

PS No i rewelacyjna ścieżka dźwiękowa, naprawdę bardzo dobra robota!
ODPOWIEDZ