Land Of Immortals - Rozgrywka
- Autor8
- Lord Protektor
- Naklejki: 100
Re: Land Of Immortals - Rozgrywka
Autorek wybiera zaszyt i... cóż. Uderza nim Nercala. Potem wskakuje do jakiejś dziury, mając nadzieję, że nie trafi akurat prosto na lawę. Będzie próbował użyć berłoxa, aby zwalić złego człeka z nóg.
- Matek
- Pod-ziemniak
- Naklejki: 10
a) Bohater decyduje się na ucieczkę, młotek służy mu jako główna broń.
- Czarnoksieznik
- Mistrz Administracyjnej Magii
- Naklejki: 17

Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!
Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
- Kretes102
- Poznaniak Nieszczelny
- Kontakt:
b)
Dagetysh mimo usilnych prób zaprzestania tańczenia, postanowił dalej powyginać się na parkiecie i poczekać na dalszy rozwój sytuacji, gdyż czuł się trochę bezpieczniej będąc niewidzialny.
- A tam, trochę ruchu mi się przyda. - pomyślał Kibhar i wplątał się dalej w ruchliwy, jednakże wymuszony wir tańca.
Dagetysh mimo usilnych prób zaprzestania tańczenia, postanowił dalej powyginać się na parkiecie i poczekać na dalszy rozwój sytuacji, gdyż czuł się trochę bezpieczniej będąc niewidzialny.
- A tam, trochę ruchu mi się przyda. - pomyślał Kibhar i wplątał się dalej w ruchliwy, jednakże wymuszony wir tańca.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
- Kacper98
- Forumowy Artysta
- Naklejki: 6
Eliot ciężko dyszał i jeszcze raz spróbował przypomnieć sobie to co przed chwilą zrobił. Czyżby go zabił? Przez chwilę miał wyrzuty sumienia, po czym przypomniał sobie o demonie stojącym za nim.
- A tak, jeszcze ty...
Chwycił parówki i ruszył do walki.
- A tak, jeszcze ty...
Chwycił parówki i ruszył do walki.
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.

- nieznany
- Mistrz Gry
- Naklejki: 4
C)
-Coo? To mam jeszcze z tobą walczyć? Myślałem, że mam jedynie stłuc twoich pomagierów. Sam tak mówiłeś.
-Coo? To mam jeszcze z tobą walczyć? Myślałem, że mam jedynie stłuc twoich pomagierów. Sam tak mówiłeś.

Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
- Dawid6
- Bezpieczeństwo Forum
- Naklejki: 7
- Kontakt:
a) Złapałem za kasę i postanowiłem wystawić rachunek Samarowi, nie wiedząc, czy czasem nie zginę. Wykrzyknąłem również gdzieś w kierunku nieba, że zaktualizuje punkty w najbliższym czasie, bo trochę trudno robić to na telefonie, czyż nie? Miał też nadzieję, że zdąży sobie rozdać staty przez pojedynkiem.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
- Dizel
- Doradca Budowlańców
- Kontakt:
Co by tu zrobić?a) Mówię kilka słów.
b) Idę w milczeniu.
c) Pytam o coś.
d) Robię coś innego.
Co by tu zrobić?a) Wchodzę do środka.
b) Nie wchodzę.
c) Zadaje jakieś pytanie.
d) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Decyduję się na ucieczkę. Napisz jak.
b) Krzyczę, żeby tancerze przestali śpiewać i tańczyć. Napisz jak.
c) Pytam o coś tutaj zgromadzonych.
Co by tu zrobić?
a) ATAAAAK! Napisz jak.
b) Pytam zgromadzonych o sens ich nietypowej i tak zabawy.
c) Czekam na dalszy rozwój sytuacji
Co by tu zrobić?a) Proszę o "paznokieciki".
b) Próbuję uciec.
c) ATAAAAAAAK!
d) Robię coś innego.
Co by tu zrobić?a) Próbuję przestać tańczyć.
b) Tańczę dalej i czekam na rozwój sytuacji.
c) Plątam tekst piosenki i staram się utrudnić życie moim kompanom od tańca.
Co by tu zrobić?a) Otwieram.
b) Nie otwieram!
c) Otwieram, ale nie otwieram! Cokolwiek to znaczy.
Co by tu zrobić?[/i]Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
- Matek
- Pod-ziemniak
- Naklejki: 10
c) oraz b) Bohater krzyczy na tancerzy, aby ci przestali śpiewać. Jednocześnie pyta ich dlaczego nie chcą go wypuścić.
- Kretes102
- Poznaniak Nieszczelny
- Kontakt:
a) oraz po części d)
Dagetysh wiedząc, że za chwilę może stać się coś niespodziewanego próbował przestać tańczyć. Nie dawała mu tylko spokoju ta suczka.
- Kim ona jest? Może ona jest głównym moim zagrożeniem? - pomyślał kogut i oprócz próby zaprzestania tańczenia jednocześnie szukał czegoś ciężkiego i ostrego, aby ją... zabić.
Kibhar od tego momentu zaczął działać trochę jak automat, mimo iż za chwilę jego niewidzialność miała się skonczyć.
Dagetysh wiedząc, że za chwilę może stać się coś niespodziewanego próbował przestać tańczyć. Nie dawała mu tylko spokoju ta suczka.
- Kim ona jest? Może ona jest głównym moim zagrożeniem? - pomyślał kogut i oprócz próby zaprzestania tańczenia jednocześnie szukał czegoś ciężkiego i ostrego, aby ją... zabić.
Kibhar od tego momentu zaczął działać trochę jak automat, mimo iż za chwilę jego niewidzialność miała się skonczyć.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
- Autor8
- Lord Protektor
- Naklejki: 100
a), a także c)
- Więc panie Theoseres... czy tam Ciszu... Nazywam się Stefan Stach Lucjanowski, dla przyjaciół Autor (nie mam przyjaciół), i od paru dobrych miesięcy gonią mnie faceci z kosą, którymi dowodzi Nercal... Tak czy inaczej, to już było i nie wróci więcej. Jestem księdzem... a może lepszym określeniem jest "byłem"? Cóż... umarłem. Przynajmniej odpocznę od tego całego "Byłem, nie ma mnie, ale wrócę i będę...".
Autor westchnął. Nie spodziewał się, że ten moment nadejdzie tak szybko. Przynajmniej teraz był pewny, że będzie żył wiecznie w szczęściu i harmonii...
- Więc panie Ciszu - kontynuował S.S.L. zakładając, że jest już znajomym dziwnego jegomościa - co czeka mnie w zaświatach? Co stało się z Panem Dziwną Istotą? Czy podobnie jak on dacie mi kolejną szansę? Czy Nercal pożałuje, że naczynił tyle zła?
- Więc panie Theoseres... czy tam Ciszu... Nazywam się Stefan Stach Lucjanowski, dla przyjaciół Autor (nie mam przyjaciół), i od paru dobrych miesięcy gonią mnie faceci z kosą, którymi dowodzi Nercal... Tak czy inaczej, to już było i nie wróci więcej. Jestem księdzem... a może lepszym określeniem jest "byłem"? Cóż... umarłem. Przynajmniej odpocznę od tego całego "Byłem, nie ma mnie, ale wrócę i będę...".
Autor westchnął. Nie spodziewał się, że ten moment nadejdzie tak szybko. Przynajmniej teraz był pewny, że będzie żył wiecznie w szczęściu i harmonii...
- Więc panie Ciszu - kontynuował S.S.L. zakładając, że jest już znajomym dziwnego jegomościa - co czeka mnie w zaświatach? Co stało się z Panem Dziwną Istotą? Czy podobnie jak on dacie mi kolejną szansę? Czy Nercal pożałuje, że naczynił tyle zła?
- Czarnoksieznik
- Mistrz Administracyjnej Magii

Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!
Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
- nieznany
- Mistrz Gry
A)
Jako że w Ridlaku zawsze było coś z samobójcy, zdecydował się wejść w coś, co niemal na pewno było portalem do piekła.
Jako że w Ridlaku zawsze było coś z samobójcy, zdecydował się wejść w coś, co niemal na pewno było portalem do piekła.

Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
- Kacper98
- Forumowy Artysta
- Naklejki: 6
Eliot sam nie wierzył temu co widział. Czy jego oczy go oszukiwały czy stała przed nim sama królowa Chrysalis?
Tak, chyba wszystko się zgadzało. Ale czemu ona? Owszem, bohater oczekiwał kiedyś jej powrotu w serialu, ale nie tego, że przyjdzie mu z nią walczyć! Wiedział, że pokonać ja może przeogromną miłość, mimo to wiedział jakim sposobem ma ją teraz zorganizować. Na pewnie nie tutaj, nie w tym miejscu. Spojrzał na drzwi i postanowił szybko za nie wybiec. Oby okazały się dobrą bronią, tudzież obroną. Jeżeli nie, będzie musiał wymyślić coś innego.
Tak, chyba wszystko się zgadzało. Ale czemu ona? Owszem, bohater oczekiwał kiedyś jej powrotu w serialu, ale nie tego, że przyjdzie mu z nią walczyć! Wiedział, że pokonać ja może przeogromną miłość, mimo to wiedział jakim sposobem ma ją teraz zorganizować. Na pewnie nie tutaj, nie w tym miejscu. Spojrzał na drzwi i postanowił szybko za nie wybiec. Oby okazały się dobrą bronią, tudzież obroną. Jeżeli nie, będzie musiał wymyślić coś innego.
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.

- Dizel
- Doradca Budowlańców
- Kontakt:
Co by tu zrobić?
a) Idę po schodach.
b) Pytam jeszcze o coś.
c) Nie idę na górę.
d) Robię coś innego.
Co by tu zrobić?
a) Pytam czy daleko jeszcze.
b) Pytam o coś innego.
c) Decyduję się na ucieczkę.
Co by tu zrobić?
a) Mówię coś o sobie.
b) Nie mówię nic.
c) Pytam o coś strażnika.
Co by tu zrobić?
a) ATAAAAK! Napisz jak.
b) Proszę spotkanego koguta o pomoc w walce.
c) Próbuję się schować.
Co by tu zrobić?
a) DZIDĄ DZIADA!
b) DZIDĄ BLADĄ DAMĘ! PORA TO ZAKOŃCZYĆ.
c) Mówię, że nie widziałem.
d) Uciekam.
e) Robię coś innego.
Co by tu zrobić?
a) WALCZĘ Z BESTIĄ!
b) Proszę Suczkę o pomoc.
c) Szukam kryjówki.
Co by tu zrobić?a) Otwieram.
b) Nie otwieram!
c) Otwieram, ale nie otwieram! Cokolwiek to znaczy.
Co by tu zrobić?[/i]Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.