Ulubiony Czar Ofensywny
- spidi
- Ekspert w Dziedzinie Cementu
- Naklejki: 3
Według mnie sen tak samo jak większość . Lubię jeszcze kulę budyniu , ponieważ mogła by zaprzestać głod na świecie 
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum 
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
- Dominik
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
Sen, bo rozładowywuje różdżkę rywala i szybko się go wykreśla.
Lwów i Wilno na zawsze polskie!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
- medina1
- Roz-kreca się
Re: Ulubiony Czar Ofensywny
Ja podczas całej gry używałam tylko snu
Bardzo skuteczny czar (szczególnie przy pokonaniu TKTPM)
polecam ,,dynastie Miziołków,,,
Kaszydło- homo nie bardzo sapiens.
Mamiszon- ekolog,kucharka,psycholog,wróżka,pisarka,feministka etc.,etc,(wszystko jeden tydzień)
Miziołek- to idiotyczne przezwisko przylgnęło do mnie kiedy miałem 2 lata.Zarecytowałem przy całej rodzinie
,,aniołek MIZIOŁEK róża balia wściekły pies,,(...) rodzice musieliby sprawdzić metryczkę by zobaczyć jak mi dali na imię!
Papiszon- łakomczuch, maniak techniki komputerowej.
Mały Potwór - samiczka trojga imion:Anna Klementyna Natalia , udaje że jest głupia by mieć w rodzinie stopień ukochanego bobasa.
Kaszydło- homo nie bardzo sapiens.
Mamiszon- ekolog,kucharka,psycholog,wróżka,pisarka,feministka etc.,etc,(wszystko jeden tydzień)
Miziołek- to idiotyczne przezwisko przylgnęło do mnie kiedy miałem 2 lata.Zarecytowałem przy całej rodzinie
,,aniołek MIZIOŁEK róża balia wściekły pies,,(...) rodzice musieliby sprawdzić metryczkę by zobaczyć jak mi dali na imię!
Papiszon- łakomczuch, maniak techniki komputerowej.
Mały Potwór - samiczka trojga imion:Anna Klementyna Natalia , udaje że jest głupia by mieć w rodzinie stopień ukochanego bobasa.
- Kretes102
- Poznaniak Nieszczelny
- Naklejki: 17
- Kontakt:
Ja też używałem snu on jest najlepszy,ale jeszcze są koła i wiry.Też dobre.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
- margarynawa
- Roz-kreca się
Mój ulubiony czar ofensywny to sen. Łatwo się wykreśla i przeciwnik zasypia . 
- Paki
- Starszy Norman
- Kontakt:
- Matek
- Pod-ziemniak
- Naklejki: 10
Według mnie najlepszy czar Ofensywny to Sen, zawsze go używam. 
- Autor8
- Lord Protektor
- Naklejki: 100
@odkop
Nie będę oryginalny. Sen. Szybko się go wykreśla i daje dobry efekt. Cóż dodać więcej? Oprócz niego używałem w walkach jeszcze tylko budyniu. Resztę wykreślałem tylko podczas nauki.
Nie będę oryginalny. Sen. Szybko się go wykreśla i daje dobry efekt. Cóż dodać więcej? Oprócz niego używałem w walkach jeszcze tylko budyniu. Resztę wykreślałem tylko podczas nauki.
- Kogut.wynalazca
- Bywalec Nory
Oczywiście sen. Łatwo się go wykreśla i jest bardzo skuteczny. Daje nam więcej czasu na reakcję, unieruchamiając przeciwnika na parę sekund. W dodatku można się go nauczyć już u Gulguldryga Gryfindyka 
Allons-y Alonzo
- Nika
- Projektantka Mostów
- Naklejki: 3
Odkop - znowu.
Oryginalność? A co to?
Kula budyniu, sen, ewentualnie ciemność albo koła i wiry. Nie polecam natomiast zamiany w żabę - chyba, że ktoś rysuje symbole na półtora powierzchni pulpitu. Łatwo wyjechać za pierwszą wykreśloną linię. A plaga much, cóż... Wyjątkowo nieprzydatna.
Magia snu (a raczej jego działalności) polega przede wszystkim na traceniu przez przeciwnika już wykreślanego czaru - co uważam za błąd. Jest. Za. Łatwo. Nie wspominając już nawet o przyzwalającym systemie "zaliczania" kreślenia.
Według mnie, pod tym względem o niebo lepsza jest kula budyniu. Faktycznie utrudnia przeciwnikowi rzucanie czarów, a nie mu je "zabiera". Co więcej, symbol tego czaru jest trudniejszy i nie pozwala na co poniektóre błędy, co daje więcej zabawy (i frustracji, ale hej, tak właśnie powinno być!). Co więcej, kula jest bardzo przydatna na murach - taka kaczka oblepiona jasnożółtą mazią (aka. budyniem, ale czy można mówić o budyniu jako wrogu? - nie, nie odpowiadajcie...) wyraźnie wyróżnia się od tej ożywionej, przeciwnie wręcz z taką chrapiącą. A właśnie - CHRAPANIE. Niemało irytujący odgłos, w szczególności, że trzydzieste dziewiąte ptaszysko, które tym ugodziłeś ZNOWU to zrobi.
No i, jakżebym mogła nie wspomnieć o takim plusie - BĘDZIE CO JEŚĆ
Oryginalność? A co to?
Kula budyniu, sen, ewentualnie ciemność albo koła i wiry. Nie polecam natomiast zamiany w żabę - chyba, że ktoś rysuje symbole na półtora powierzchni pulpitu. Łatwo wyjechać za pierwszą wykreśloną linię. A plaga much, cóż... Wyjątkowo nieprzydatna.
Magia snu (a raczej jego działalności) polega przede wszystkim na traceniu przez przeciwnika już wykreślanego czaru - co uważam za błąd. Jest. Za. Łatwo. Nie wspominając już nawet o przyzwalającym systemie "zaliczania" kreślenia.
Według mnie, pod tym względem o niebo lepsza jest kula budyniu. Faktycznie utrudnia przeciwnikowi rzucanie czarów, a nie mu je "zabiera". Co więcej, symbol tego czaru jest trudniejszy i nie pozwala na co poniektóre błędy, co daje więcej zabawy (i frustracji, ale hej, tak właśnie powinno być!). Co więcej, kula jest bardzo przydatna na murach - taka kaczka oblepiona jasnożółtą mazią (aka. budyniem, ale czy można mówić o budyniu jako wrogu? - nie, nie odpowiadajcie...) wyraźnie wyróżnia się od tej ożywionej, przeciwnie wręcz z taką chrapiącą. A właśnie - CHRAPANIE. Niemało irytujący odgłos, w szczególności, że trzydzieste dziewiąte ptaszysko, które tym ugodziłeś ZNOWU to zrobi.
No i, jakżebym mogła nie wspomnieć o takim plusie - BĘDZIE CO JEŚĆ
To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie.
Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
- kretonpodziemny
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
Też uważam, że sen jest za mocny. Gdyby ktoś (np. ja) mógł (i umiał) coś zmienić w RiC to przede wszystkim przenieść sen na trzeci poziom (a ciemność na 1.). Zrobiłem sobie kiedyś challenge - przejść RiC do Morsa, nie używając snu. Gra stała się dużo ciekawsza. Kontrowało się osłonami czary rzucane przez przeciwnika, a zabijało budyniem, ciemnością lub muchami (nie wydają mi się takie złe). Pojedynki stały się interesująca minigierką. Sen jest za mooocny!
Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli!
Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
- drugi manuel
- Roz-krecony
Wiadomo że sen :p najprostszy
- Pan Kreton Dykta 10
- Bardzo Stary Norman
- Naklejki: 5
- Kontakt:
Ja lubię sen,jest najprostszy i bardzo dobrze działa na wrogów.
Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
- Kreton Polski
- Bywalec Nory
Sen. Bo przerywa czar rzucany na ciebie
Niech ktoś kupi licencję i robi gry a nie tylko mówi że robi