NIEKOŃCZĄCA SIĘ OPOWIEŚĆ

Obrazek
Tutaj każdy może stworzyć własną zabawę, konkurs lub coś innego. Uwaga na głowy - część rur jest pęknięta!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ewka
Roz-kreca się

Re: NIEKOŃCZĄCA SIĘ OPOWIEŚĆ

Post autor: Ewka »

w tym momencie Reksio i Kretes weszli do pokoju gdzie siedziały te niedzwiedzie. Niedzwiedzie bardzo się zdenerwowały i...
Awatar użytkownika
Hopper
Bywalec Nory

Post autor: Hopper »

wyrzuciły ich za drzwi,wtedy zjawił się...
Madness?
This is Sparta!
Obrazek
Awatar użytkownika
Guard
Roz-krecony

Post autor: Guard »

...ktoś z bardzo ładnym autem.
Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?
Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam!
Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt.
PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
Obrazek
Awatar użytkownika
klau889
Starszy Norman

Post autor: klau889 »

ze środka wyszedł szczur-burmistrz znienawidzony przez wszystkich i z chytrym uśmieszkiem...
Zapraszam na moje blogi:
http://opowiadania-pi-cherre.blog.onet.pl/
http://pamietnik-klau889.blog.onet.pl/
http://prace-komputerowe-klau889.blog.onet.pl/[/color]
w opowiadaniach jest też Reksio więc wchodźcie,wchodźcie!
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

Zjadł swój serek...
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Guard
Roz-krecony

...a potem zjadł i reksia, i kretesa :twisted:
Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam!
Obrazek
Awatar użytkownika
Pixie7
Bywalec Nory

Post autor: Pixie7 »

Jednak połknął ich żywcem i nic im się nie stało.A w środku jego brzucha znaleźli ...
Gdy ci smutno,gdy ci źle,odpal kompa,w Reksia graj :D
Nasza twórczość ---> Postacie z Reksia . Interesuje mnie Wasza opinia :)
Awatar użytkownika
Guard
Roz-krecony

...teleport który teleportował ich do...
Obrazek
Awatar użytkownika
Pixie7
Bywalec Nory

Post autor: Pixie7 »

tajemniczej komnaty,w jakimś zamku,chyba kompletnie opustoszałym.Reksio i Kretes już podchodzili do drzwi,gdy otworzyła się zapadnia,która zjeżdżała w dół . W końcu ,bohaterowie znaleźli sie w ...
Gdy ci smutno,gdy ci źle,odpal kompa,w Reksia graj :D
Nasza twórczość ---> Postacie z Reksia . Interesuje mnie Wasza opinia :)
Awatar użytkownika
Guard
Roz-krecony

...Street Fighter X Tekken :D
Obrazek
Awatar użytkownika
klau889
Starszy Norman

Post autor: klau889 »

-Gdzie my właściwie jesteśmy?! - wykrzyczał Kretes zmęczony tą całą akcją... - Reksiu może ty mi powiesz?!
Ale dzielnego psa już przy nim nie było...
Zapraszam na moje blogi:
http://opowiadania-pi-cherre.blog.onet.pl/
http://pamietnik-klau889.blog.onet.pl/
http://prace-komputerowe-klau889.blog.onet.pl/[/color]
w opowiadaniach jest też Reksio więc wchodźcie,wchodźcie!
Awatar użytkownika
Guard
Roz-krecony

Bo reksio teleportował się do próżni :twisted:
Kretes nagle zobaczył...
Obrazek
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

...szczeliny w czasoprzestrzeni i wetknął w nie swoją głowę. Dojrzał tam Reksia, który mimo, iż zdawało się, że jest blisko, był daleko. Nasz Kret szybko pobiegł na złom niedaleko szczeliny i przyniósł jakieś żelastwo, którym rozwarł szczelinę tak, by mógł się tam zmieścić i by prędko się nie zamknęła. Następnie zarył się w ziemię i natknął się na kopalnię węgla. Poprosił górników o hełm lampką oraz kilof (zawsze może się przydać) i ruszył w drogę powrotną. Następnie chciał wleźć w szczelinę, ale w ostatniej chwili przypomniał sobie, że w próżni ciężko się poruszać. W kieszeni znalazł linę (jakże przydatną xD). Kilofem zrobił dziurę w ziemi, wsadził tam patyk i przywiązał do niego i do kilofa linę. Po tym ustawił się przy szczelinie i poprosił jakiegoś przechodzącego borsuka o to, by ten rzucił w niego kilofem. Ten spojrzał na niego jak na wariata, zamachnął się i rzucił w Kretesa z całej siły.
-Ałałaaaaaaa.
Kret poleciał w kierunku Reksia.
- Reksiu, lecę po Ciebie!
Pies zdziwił się pomysłowością przyjaciela, lecz złapał go i rozpoczęli "wspinaczkę" po linie.
A FEW HOURS LATER
Reksio i Kretes stali przy szczelinie. Kret chciał wyciągnąć żelastwo, ale pies mu przeszkodził. "Szczelina... - myślał (Reksio myśli po ludzku). - Jeśli by zbudować odpowiednie urządzenie, można by dotrzeć szczeliną w każdy wymiar, bez wyjątku i rozwiązać wszystkie problemy we wszystkich wrzechświatach... Potrzeba Koguta!"
- Hauhauu! Bl grau auu hauhaauhauaua! - powiedział Reksio (translacja automatyczna - Kretesie! Potrzeba nam Koguta!).
- Tego Rosoła?! - krzyknął zdziwiony Kret.
- Blhau! Grau hauuuu hau - odrzekł Pies (tr. aut. - Tak! Musi coś zbudować).
- No dobrze, tylko jak go tu ściągnąć? - Kretes postawił pytanie rzec można bez odpowiedzi.
C.D.N....
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

W tym momencie rozległ się trzask elektrycznego wyładowania. W powietrzu pojawiły się nowe szczeliny.
-Nie wygląda to bezpiecznie - zauważył Kretes.
-Grah hau uhahu, auu haugr ahauh auure hau. - stwierdził Reksio (tr. aut. Gdzie jest rysa, może pojawić się spore pęknięcie.)
-O matku... Jest tego setki. Może za którąś jest Podwórko. Po raz pierwszy... nie, po raz drugi w życiu ucieszę się na widok tego szalonego konstruktora, jeśli zdążymy na czas. Bo jeśli nie, może być krucho... Szybko, Reksiu!
C.D.N...
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

Jednak bohaterowie nie mogli się poruszyć. Strach trzymał ich w miejscu nie pozwalając na jakąkolwiek reakcję. Na szczęście przyjaciele nie raz i nie dwa byli w podobnej sytuacji, więc blokada ruchów szybko ustąpiła. Reksio i Kretes wiedzieli, że trzeba teraz biec szybko (co w przypadku Kretesa było średnio możliwe) i sprawdzać po kolei wszystkie czasoprzestrzenne rysy jednocześnie rozumując z chłodnym spokojem, by uniknąć paniki. Wprowadzili więc swój plan w życie (Kret użył sprintu, co pozwoliło mu osiągnąć poziom szybkości Reksia) i po niedługim czasie, w którym pęknięcie zdążyło się już jednak znacznie powiększyć, dotarli do luki z obrazem podwórka. Zobaczyli Koguta wychylającego się nieznacznie z szopy i Kury, które nerwowo biegały po podwórku. Widocznie Wynalazca zauważył przyjaciół, gdyż wpatrywał się ze zdziwieniem w czasoprzestrzenny otwór, z którego wyszli po chwili oczekiwania. Reksio i Kretes opowiedzieli Kogutowi wszystko, co się stało, przedstawili mu plan i "poprosili", by SZYBKO wykonał urządzenie, które naprawiłoby ten cały bałagan.
C.D.N...
Tym kolorem moderuję.
ODPOWIEDZ