Bijemy rekord obecności na forum.

Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.
Zablokowany
Gość

Post autor: Gość »

Szalony Kapelusznik pisze:Witam, to znowu ja :)

Forum naprawione. możecie bić rekord :)

No nareszcie.... :wink: Co chwilkę nanie wchodziłam isprawdzałam,czyjuż jestoki... :)
Awatar użytkownika
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Naklejki: 2

Post autor: Stryj Mac »

sandi565 pisze:
No nareszcie.... :wink: Co chwilkę nanie wchodziłam isprawdzałam,czyjuż jestoki... :)
Bijemy rekord (hura!).

P.s-Spacji się używa :roll: :roll: .
Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem].
Moderuję kolorem niebieskim.
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku.
Gość

Post autor: Gość »

Stryj Maćko pisze:
sandi565 pisze:
Bijemy rekord (hura!).

P.s-Spacji się używa :roll: :roll: .
Już gdzieś to pisałam....mójtata kupił klawiaturę bezprzewodową ispacjanie zaskakuje.
Awatar użytkownika
Bartek.98
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 1

Post autor: Bartek.98 »

Euresanda pisze:Ja od razu mówię, że nie mogę ani w poniedziałki, ani we wtorki, ani w czwartki, ani dzisiaj od 12-16lub17.
a kurat sylwester wypada w poniedziałek :roll:
to o której bijemy?
Piractwu mówimy zawsze NIE!Obrazek <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366
Awatar użytkownika
Bartek.98
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 1

Post autor: Bartek.98 »

to może bijemy o pomiędzy 22 a 23 dobra?
Piractwu mówimy zawsze NIE!Obrazek <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

Post autor: Artur »

Ech.. Jeszcze raz mówię. Bicie to nie jest ustalenie jego terminu, tylko zebranie dwudziestu kilku użytkowników, co wcale takie proste nie jest. W przeciwnym wypadku pobicie nam się nie uda.
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
Kacper
Norman

Post autor: Kacper »

Możemy być dzisiaj wszyscz razem ooo...............Hmm..........O 14.05
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

Ale nie wszyscy akurat przyjdą, więc trzeba z nimi ustalić, by byli na pewno, to jest jedyna szansa.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
Foruś
Roz-kreca się

Post autor: Foruś »

Teraz jest sporo użytkowników na forum!
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Naklejki: 4
Kontakt:

Post autor: Dizel »

Ufff... Niestety nic nie wyszło... Myślę, że nasze szanse urosną gdy na forum zjawią się Panowie z AM oraz Userzy, którzy będą przynajmniej mogli wpaść na forum... Już kilka razy próbowaliśmy, a pobiliśmy gotylko kilka razy. Jak się tutaj udzielą Admini, czy też Super Admini, to sprawa będzie inaczej wyglądała. Zapewniam was. :wink:
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

Admini to będzie kilka użytkowników więcej, a ma być kilkanaście więcej, czyli admini i nie tylko - jeszcze jakaś duża ekipa forumowiczów. To przecież za mało..
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Naklejki: 4
Kontakt:

Post autor: Dizel »

Właśnie, Artur do tego zmierzam... Jeśli starzy użytkownicy wejdą, tacy jak Asti, lub DoDo, no i jeszcze inne osoby, to będzie:
Admini + Modzi +, Userzy + Userzy którzy odeszli = Rekord obecności na forum!!! :)
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

Zawsze widzę na forum 10 użytkowników, a rzadko się zdarza 17, i ma być ich powyżej 26? x/
Awatar użytkownika
mi teresa
Bywalec Nory
Kontakt:

Post autor: mi teresa »

14:59
Orre Minas Tiiiriiit in. No co ? To jest z ,,THE LORD OF THE RING. Znacie to ?
Przybysz
Lider Podziemia
Naklejki: 3

Post autor: Przybysz »

Kiedy. W jaki dzień. Na pewno nie można ustalać bardzo bliskiego terminu. Może za tydzień

By każdy mógł się o terminie dowiedzieć
Zablokowany