Nowi Uzytkownicy

Obrazek
Tutaj dyskutujemy o tym, co można by zmienić na stronie, co dodać, co poprawić. Dobre pomysły mile widziane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Re: Nowi Uzytkownicy

Post autor: Dawid6 »

Witaj, batmanex! Miło ujrzeć na tej stronie świeżą krew, i to jeszcze jak świeżą xD Co prawda działy już jakiś czas temu zatęchły i są w dość kryzysowej sytuacji, ale myślę, że Twoja aktywność zachęci innych do wypowiedzenia się [teeeeeoretycznie nie ma się już bardzo na jaki temat wypowiadać, bo wszystko było, ale zawsze można a) założyć nowy temat, b) odgrzebać jakiś stary, ale z małą liczbą postów], proponuję również zapoznanie się z bogatą historią strony (Opowiadania, linki do różnych stron: cytaty, reksiopedia) oraz angażowanie się w rozmowy czatowe, dzięki czemu będziemy mogli lepiej się poznać :wink:
Pozdrawiam, Dawid6
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

No proszę, kolejny nowy użytkownik i to nawet taki, co pisze całkiem dobrze i rozsądnie jak na swój wiek - może jeszcze to forum nie jest w tak złej kondycji jak myśleliśmy. Witaj. Mam nadzieję, że z nami na długo zostaniesz. :)
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Witamy w skromnych progach, Batmanexie. Cieszę się, że pojawił się ktoś nowy na naszym forum. Jest to nam bez wątpienia potrzebne. Powtórzę zatem słowa nieznanego - mam nadzieję, że zostaniesz z nami na długo. :)
Pozdrawiam.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
WicherTV
Stawia Opór
Kontakt:

Post autor: WicherTV »

Witam, nazywam się Wiktor i w roku 2019 będę obchodził 14 urodziny. Z serią przygód Reksia jestem mocno związany od wieku 5 lat :D . Osobiście grałem i przeszedłem:
-RiSP, RiU, RiC, RiWC, RiKN, RIKWA, RiMS (tą pierwszą edycję)
Bardzo chciałbym przejść jeszcze RiKTTW jednak nie mogę znaleźć nigdzie na Internecie płyt z ową grą (wszystkie gry prócz RiMS są kupione w sklepach lub kioskach, czyli są na dysku) RiMSLE zamierzam kupić w najbliższym czasie.
Posiadam jeszcze 3 inne gry od Aidem Media które są mniej istotne (Wesołe przedszkole Reksia, Zamek tydiąca pytań, Bolek i Lolek zwariowana olimpiada) Jestem ciekaw czy ktokolwiek z VNS lub AM wykupi prawa do Reksia ( w przypadku VNS jeszcze do Kretese, Koguta i innych postaci) i stworzy ciąg dalszy przygód naszego dzielnego psa.
No cóż chyba to wszystko co powinniście o mnie wiedzieć. :D
Awatar użytkownika
Nika
Projektantka Mostów
Naklejki: 3

Post autor: Nika »

Hej, witaj na forum! :D Życzymy miłego pobytu i miłej zabawy :wink:
To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie.
Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!

Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
Awatar użytkownika
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii

Post autor: Czarnoksieznik »

Witaj na forum. Mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawił. :)
Obrazek
Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!
Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
Kogucjusz
Roz-kreca się

Post autor: Kogucjusz »

14 I 2019 r., godz. 20:15
Jam jest pułkownik Kogucjusz, były podwładny Kuratora, a obecnie przywódca tego, co zostało z Kuratorium Galaktycznego...
Dobra, daruję sobie pseudoroleplaying. Swój pierwszy kontakt z serią Przygód Reksia nawiązałem w wieku 5 lat - dostałem wtedy od mamy gazetkę z RISP. Gra ta zainteresowała mnie tak bardzo, że zamarzyłem o skompletowaniu całej Serii. Obecnie posiadam wszystkie jej główne odsłony oraz dwie wersje demonstracyjne RiKwA. Moim najnowszym nabytkiem jest trochę wybrakowana wersja RiMS LE (gra z jakiegoś powodu jest pozbawiona cutscen). O Forum dowiedziałem się przypadkiem, nie pamiętam w jakich okolicznościach. Niemniej jednak od około trzech miesięcy zaglądałem tutaj jako gość. Zamierzałem dołączyć do grona użytkowników, jednak obawiałem się reakcji innych użytkowników. Dopiero dwa dni temu przemogłem się i założyłem konto.
"A to nam po co?!"
- Kret Kretes o sygnaturach
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Kontakt:

Serdecznie witamy na pokładzie, Kogucjuszu. Mam nadzieję, że Twoja przygoda z Forum będzie trwała bardzo długo i, że będziesz się tu świetnie bawił. W razie pytań i problemów - wal śmiało do mnie lub do innych członków Moderatorium. Jesteśmy zawsze dostępni i służymy pomocą :)
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Kontakt:

Serdecznie witam na FPR. Mam nadzieję, że się nie zawiedziesz i miło spędzisz tutaj czas :D
P.S. Nie bój się Arta :wink:
Kogucjusz
Roz-kreca się

Post autor: Kogucjusz »

No nie, tylko nie Ty...
"A to nam po co?!"
- Kret Kretes o sygnaturach
Awatar użytkownika
Z. Art
Żaba
Naklejki: 5
Kontakt:

Post autor: Z. Art »

no hej Doktorze
– Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
– Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!

Mistrz i Małgorzata
<3

Moderuję na pąsowo bo mogę.
Awatar użytkownika
Don Basilio
Norman
Kontakt:

Post autor: Don Basilio »

To jak glina
Informacje
Data dołączenia na forum: