Pogadanki o wszystkich miejscach i postaciach z RIMS

Obrazek
Kto normalny zakrywa dziurę w podłodze dywanem? Czy burmistrz ma coś wspólnego z deflacją sera? Co to znaczy deflacja? Kto pociąga za sznurki w Poco Pane? Ile musi mieć dziurek ser, aby był załącznikiem? I czy Lucinda jest drugim Endermanem? Tutaj dowiesz się wszystkiego o pierwszej części nowej serii Przygód Reksia.
Awatar użytkownika
kalmar
Bywalec Nory

Re: Pogadanki o wszystkich miejscach i postaciach z RIMS

Post autor: kalmar »

W R-MS: LE mnie też ta lampka mrugała, aż zgasła. Może tak powinno być. Jeśli nie, to mam grę z bugiem. I chyba nie tylko ja...
Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
Awatar użytkownika
krys95
Norman

Post autor: krys95 »

Mi się wydaje, że to nie bug, tylko taki element gry :D. Bo w takiej konspiracyjnej siedzibie musi być nadpsuta lampka, by nie zwracać uwagi ...A jeśli chodzi o tę montowaną, to nic montowane w pośpiechu nie działa idealnie ;D
Zapraszam do rejestracji w Margonem - można mnie tam spotkać pod nickiem Kryska :]
http://www.margonem.pl/?task=profile&id=1308886
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Post autor: AdamMag »

Właśnie, po prostu się wyłączała.
Wystarczy kliknąć w lampkę a uruchomi się znów... :roll:
"Elekto-logika" się kłania.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

AdamMag pisze:"Elekto-logika" się kłania.
Zjadanie literek się kłania :)
Te lampki są fajne. Dobrze by też było, gdyby, zgodnie z komentarzem Kretesa, w RiMS 2 były żyrandole :D
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny

Post autor: AdamMag »

Ty jesteś naprawdę nie kumaty dawid6. :roll: Bez obrazy... ale temat się czyta a nie pisze o czym popadnie.
Tu chodzi o siedzibę ruchu oporu i o oglądaniu fotografii, a nie o podręczne menu.
Przy stoliku ze zdjęciami jest lampka, która podczas oglądanie zdjęć wyłącza się. Trzeba w nią kliknąć aby ponownie ją uruchomić.

Żyrandole? Ty naprawdę myślisz, że będą? To tylko żart AidemMedia. Wiele w grach z Reksiem jest mowa przez postacie o wadach tego co jest, oraz szarych perspektyw związanych z następnymi grami.

@dawid6: I jakich literek zjadania się kłania? Napisałem w przysłowiach, co znaczy, że wiem o tym co napisałem i że napisałem to specjalnie :roll:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

AdamMag pisze:Napisałem w przysłowiach[/size]
Chyba cudzysłowach, ale co tam.
Jak lampka mruga to fajnie. Ja mam tylko RIMS zwykłe :cry:
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: kretonpodziemny »

Fajna była siedziba ruchu oporu i miejsca w których się chodzi reksiem.
Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli!
Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

Doktor pisze:Ja mam jakiś błąd i nie mogę przejść gry :(
Ale mam nadzieję, że tak nie będzie jak kupie sobie Reksio i miasto sekretów 2.
A możesz napisać w bugach/błędach szczegóły? (wersja, system operacyjny komputera, kiedy i gdzie błąd, czy wcześniej się już dział etc.)
Co do lampki - nie mam LE, starcza mi Standardowa na PC(nie mam bugów 8) ) i wersja na Androida. A co sądzicie o wywiadach? Alfredo wychwalający Aidem, by dostać rolę w "dwójce" (miejmy nadzieje, że ją dostanie), komentarze Kretesa i innych (szczególnie Janusza) były bardzo śmieszne. :lol:
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Mnie się w tej grze podobało to jak Kretes mówił o tych żarówkach (kto ma RiMS: LE ten wie, kto nie ma to powiem).
Spoiler:
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Hmm... tylko, gdy gra została wydana, wtedy Tusk tak nie szalał, więc premiera by musiała zostać przełożona na łohoho.. 2011-2012 rok, aby przedstawić Burmistrza wzorowanego na nim, wszak i tak "nasz promyczek" Burmistrz jest wzorowany po części na Putinie (jeszcze pamiętam jak jedna pani powiedziała do Putina, że jest promyczkiem na niebie i gwiazdą).
Ale po części można wyłapać pewne elementy dzisiejszej Polski w pierwszym epizodzie CoS2, tylko no, brakuje Pana Premiera.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Ala Dyn
Roz-kreca się

Post autor: Ala Dyn »

Mi czegoś brakuje w postaciach szczurów,Wszystkie takie same,Jakieś chude, ja bym je zrobił jak krety , ale z długą mordką, i troche chudsze. To futro także nie potrzebne. Za to fajny był Burmistrz w kostiumie z kapeluszem.
A czy zauważyliście że w RIMS LE na opakowaniu postaci są inne niż w grze, ciekawe czemu. Tak szczerze to nawet ładniejsze.Te szczury o których mówiłem są tam dobre.

Co do ulubionych to:
lokacja:
Pokopane i Zaginiony ląd
bohater drugoplanowy:
Burmistrz Janusz - Ładny kostium, fajne teksty w wywiadach na koniec. Coś o hamlecie

. Avatar wykonany przez Kretesa102
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

Kretes102 pisze:Hmm... tylko, gdy gra została wydana, wtedy Tusk tak nie szalał, więc premiera by musiała zostać przełożona na łohoho.. 2011-2012 rok, aby przedstawić Burmistrza wzorowanego na nim, wszak i tak "nasz promyczek" Burmistrz jest wzorowany po części na Putinie (jeszcze pamiętam jak jedna pani powiedziała do Putina, że jest promyczkiem na niebie i gwiazdą).
Ale po części można wyłapać pewne elementy dzisiejszej Polski w pierwszym epizodzie CoS2, tylko no, brakuje Pana Premiera.
Burmistrz wzorowany na Putinie? XDDD Prędzej chyba już Kim Rat z CoS2 jest na nim wzorowany. Zresztą Putin nie ma poglądów socjalistycznych i raczej średnio pasuje do takiego wielbiciela demokracji, jakim był burmistrz (w sumie to najbliżej do programu jego partii ma paradoksalnie PiS).
Ale tak, Burmistrz może być wzorowanym na Tusku. Jakby nie patrzeć, już w 2007 PO objęło władze. No i również wcześniej był senatorem, wicemarszałkiem senatu, wicemarszałkiem sejmu, dosyć poważnym kandydatem na prezydenta.
Awatar użytkownika
Newt Salamander
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Newt Salamander »

Ja lubię Fernanda i Pragada xd
Zapraszam tu: https://m.youtube.com/channel/UCLb2pUSf ... w/featured

Avatar zrobiony przez Miszcza Jodę. Serdecznie dziękuję i polecam
Spoiler:
ODPOWIEDZ