To co na gwiazdkę?

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Re: To co na gwiazdkę?

Post autor: Kacper98 »

Właśnie dzisiaj dostałem prezent gwiazdkowy. Moi rodzice nie chcieli z nim czekać. Dostałem laptopa :p.
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Post autor: AdamMag »

Świetny interes Kacper :P Ja też bym tak zrobił... Komu by się chciało czekać na coś tak niezbędnego jak komputer!
Wiecie, co... w ogóle to zauważyłem, że wiele osób które skończyły podstawówkę zaopatrują się w nowe sprzęty multimedialne typu komputer-laptop-notebook-itp... to jakaś nowa moda??? (W sumie to ja też nie dawno dostałem nowego notebooka).
Jaki masz systemik Kacper?
Obrazek
Awatar użytkownika
Guard
Roz-krecony

Post autor: Guard »

Chyba nigdy się nie zdecyduję...

Samochód na pilota (ciekawe czy wytrzymały :D, schody i okno :P)
Gamepad
LEGO
Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?
Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam!
Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt.
PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
Obrazek
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

AdamMag pisze:Świetny interes Kacper :P Ja też bym tak zrobił... Komu by się chciało czekać na coś tak niezbędnego jak komputer!
Wiecie, co... w ogóle to zauważyłem, że wiele osób które skończyły podstawówkę zaopatrują się w nowe sprzęty multimedialne typu komputer-laptop-notebook-itp... to jakaś nowa moda??? (W sumie to ja też nie dawno dostałem nowego notebooka).
Jaki masz systemik Kacper?
Według mnie po prostu takie rzeczy multimedialne to wspaniały prezent dla osób po podstawówce. No bo co innego można by kupić? Sam nie wiem.
@AdamMag: Mam Windows 8. Pisząc poprzedniego posta pomyliłem się bo to nie jest laptop( na razie nie do końca przyzwyczaiłem się że inaczej się mówi :P) tylko notebook.
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
Guard
Roz-krecony

Post autor: Guard »

To samo co w ostatnim poście, ale mam jeszcze nadzieje na PoP The Two Thrones.
Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?
Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam!
Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt.
PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
Obrazek
ODPOWIEDZ