Piractwo

Obrazek
Czy Kogut ma za długi dziób? Kretes za wolno chodzi? A może Reksio sepleni? Tutaj prowadzimy rozmowy o całej Starej Serii gier z Reksiem.
Awatar użytkownika
Panicz
Roz-kreca się

Post autor: Panicz »

Jak jest piracka płyta to bierzeż piszesz zakażone albo Płyta piracka i łamiesz ja tak zawsze robiłem miałem zakażoną płyte i Koń Trojański ja nie kupuje pirackich płyt jak czytałem w jakimś temacie że tam gdzie nie ma obrazka tylko z tyłu płyta tam gdzie jest dziorka w środku to tam w koło jest naki napis jeśli niema tego napisu to masz pirata własnie mam sprawdzić moje wszystkie płyty :(
Awatar użytkownika
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
Kontakt:

Post autor: xDominik »

1) Jest nadruk po górnej stronie płyty
2) Masz oryginalne opakowanie
3) Czy te pytanie było do tematu
"No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Re: Piractwo

Post autor: Dawid6 »

Powinni zrobić jakieś takie zabezpieczenia jak w RiKN, tylko że jak gra by była nielegalna to przenieść pliki z pulpitu do jakiegoś folderu - pirat się przestraszy, że był w tym jakiś wirus.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Re: Piractwo

Post autor: Lobon »

I tak jak ktoś ściągnie pirata to go zaktualizują. KIEDYŚ tak było. Ale przeważnie jak wyszła nowa gra pirata aktualizują tylko przez pół roku.. Chyba :lol: :lol:
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
ODPOWIEDZ