Plany Wojenne

Obrazek
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Re: Plany Wojenne

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

K. Niech cała część będzie kontrolowana przez wojsko, oraz niech rozpocznie się islamizacja, a oddziały partyzanckie mają zostać zniszczone. Dzielnica będzie nosić nazwę Islamski Emirat Bishpofu. Proszę też ustawić wojska przy obu granicach z Bishpofem, i Barelandią i Schwertyzią. Powiadamiam też Islamic Pact by byli w gotowości bojowej.

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

+4000$
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Aha

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Bishpof chce:
Pokoju, oddając środkową część swojego kraju (tego, którego zaanektowałeś) Khaklazji.
Zgadzając się na pokój uzyskasz +100 PP, +4000$, +200 do wszystkich zasobów co tydzień.
Co robić?
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Zgadzam się pod warunkiem, że nie będą nawracali zislamizowanej części kraju, i zostawią khaklazką ambasadę

ODPOWIEDZ