2. Na jaki okres zakładał pan istnienie forum?
3. Czy będzie pan bardziej aktywny?
4. Jak to być Susłem?
Na początku to miała być edukacyjna gra przygodowa, z elementami ortografii, matematyki i czegoś tam jeszcze. Główną postacią miał być Reksio. Pierwszym pomysłem były przygody na wyspie. Jak to się stało, że zniknęła edukacja, pojawili się piraci, kury i krety do dzisiaj nikt nie wieZa to ja mam pytanie: skąd właściwie wziął się pomysł na taką a nie inną serię Przygód Reksia?
Każda z firm ma swoją siedzibę, gdzie siedzą żywi ludzieMam jeszcze pytanie dotyczące firm Aidem Media i Very Nice Studio, konkretnie czy firmy działają poprzez sieć, czy mają konkretne biura?
Wygląda zachęcająco, ale jeszcze nie czytałem. Zrobię to wkrótce.1. Co pan sądzi o forumowej gazetce? (viewtopic.php?f=107&t=8348&start=15)
I tu i tam, w Gdańsku jest fajnie, ale poza Gdańskiem też istnieje życie1. Woli pan spędzać wolny czas w Gdańsku czy poza tym miastem?
Na jak nadłużej się da, pewnie z sześć miesięcy2. Na jaki okres zakładał pan istnienie forum?
Susły nie są zbyt aktywne3. Czy będzie pan bardziej aktywny?
Fajnie4. Jak to być Susłem?
Gra RiKN właściwie miała już nie powstać, więc o mały włos Reksio ugrzązłby na zawsze w XIX w.1. Czemu właśnie I seria skończyła się na RiKN, a nie trwała nieco dłużej?
W ogóle nie planowało, to była inicjatywa twórców2. Jeśli chodzi o dodatki do I serii, to Aidem planowało zrobić ich więcej czy też dwa były w zupełności wystarczalne?
Aidem to przez długi czas była firma specjalizujaca się grach edukacyjnych. Nikt nie podejrzewał, że ktoś będzie zainteresowany takimi przygodówkami.3. Jaki z samego początku był pomysł na Aidem? Spodziewaliście się takiego sukcesu, jeśli chodzi o serię Przygód Reksia?
Nie wiem, nie pracuję w AMKiedy, pana zdaniem, może nadejść "jutro"? viewtopic.php?f=38&t=8718&start=15
W tym momencie, Michcio lat 20. Student PW - Telekokomunikacja. Głównie myślę jak się wyrobić, a się nie narobić.Susel pisze:Zanim odpowiem na kolejne pytanie, miałbym pytanie do Was. Tak naprawdę to niewiele o Was wiemy, tylko tyle, że jesteście (lub raczej byliście) dzieciakami lubiącymi nasze gry. Czy możecie napisać na kogo te dzieciaki wyrosły, ile macie teraz lat i co robicie w życiu?