Zakaz gier RPG

Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.
Awatar użytkownika
Luk
Lider Podziemia

Post autor: Luk »

Bocie, akurat nie wiedziałem, że takowe było, wiesz jestem tu niewiele ponad rok. I raczej mi chodziło o początek napływu RPG, który gdzieś wtedy był.
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

Post autor: Traktor »

Luk pisze:Bocie, akurat nie wiedziałem, że takowe było, wiesz jestem tu niewiele ponad rok. I raczej mi chodziło o początek napływu RPG, który gdzieś wtedy był.
Napływ rozpoczął się od RPG Bota.
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
Awatar użytkownika
Pat36
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Pat36 »

A może moderatorium by założyło oficjalne RPG. Byłoby to jedyne RPG na całym forum.
...
Awatar użytkownika
Paratroopa
Starszy Norman

Post autor: Paratroopa »

Ja bym powiedział że macie racje z tym RPG,nie które mogą być w ogóle nie dla nas
Obrazek
Sygnatura wykonana u MrF11 polecam robienie u niengo sygnatur
Awatar użytkownika
reksio2
Bardzo Stary Norman

Post autor: reksio2 »

Paratroopa pisze:Ja bym powiedział że macie racje z tym RPG,nie które mogą być w ogóle nie dla nas
racja.
wróciłem
Zablokowany