Dzał kosmicznych kur

Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.
Awatar użytkownika
Lone Star
Lider Podziemia

Post autor: Lone Star »

To chyba marzenia, obecni administratorzy nie będą mieli czasu (Aidem Media i inne sprawy). Nawet gdyby mieli to nie sądzę że po takim długim zaniedbaniu strony od razu pyk - aktualizacja działów. Ostatnia aktualizacja działów była robiona dawno ;p
Pozdrawiam, Lone Star
Obrazek
Przybysz
Lider Podziemia
Naklejki: 3

Post autor: Przybysz »

Lone Star pisze:To chyba marzenia, obecni administratorzy nie będą mieli czasu (Aidem Media i inne sprawy). Nawet gdyby mieli to nie sądzę że po takim długim zaniedbaniu strony od razu pyk - aktualizacja działów. Ostatnia aktualizacja działów była robiona dawno ;p
No raczej. Możecie i możemy co najwyżej zakładać nieoficjalne strony o tej tematyce i z takimi działami.
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
Awatar użytkownika
dziczek
Roz-krecony
Kontakt:

Post autor: dziczek »

Właśnie!!!
Na onet.pl można za darmo założyć blog i nie wymaga to znajomości html, css, java script, php czy MySQL!!!
Obrazek
Potępiam spam wszelkiego rodzaju!!!
Mam wrażenie, że ktoś mi posty usuwa!!!
Dawano, dawno temu, kiedy na forum nie znano jeszcze spamu... byłem love las!
Awatar użytkownika
mi teresa
Bywalec Nory
Kontakt:

Post autor: mi teresa »

Może w tym dziale umieścić zapowiedzi następnych części przygód reksia ? :idea:
Orre Minas Tiiiriiit in. No co ? To jest z ,,THE LORD OF THE RING. Znacie to ?
Awatar użytkownika
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Naklejki: 2

Post autor: Stryj Mac »

A co nie ma zapowiedzi? :P
Całe forum trąbi o RIMS.
Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem].
Moderuję kolorem niebieskim.
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku.
Awatar użytkownika
rabitt
Norman
Kontakt:

Post autor: rabitt »

a może... dział gry z Kretesem kuchnia Molly Dodatek specjalny o historii Koguta Wynalazcy i Kornelka Piwnica Kretesa Biblioteka ćwicz judo z Kari Matą dowiedz się o Kretesie i jego życiu przed spotkaniem Reksia szatnia Kretesa szkoła Reksia oraz Maisto SeKretów :wink: dużo propozycji dałem co:?:
Obrazek Obrazek Kolejorz! Mój ulubiony obrońca Lecha Poznań Obrazek
Zapraszam na moje forum. Link: http://www.pilkarskiezespoly.fora.pl
Awatar użytkownika
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: spidi »

rabitt pisze:a może... dział gry z Kretesem kuchnia Molly Dodatek specjalny o historii Koguta Wynalazcy i Kornelka Piwnica Kretesa Biblioteka ćwicz judo z Kari Matą dowiedz się o Kretesie i jego życiu przed spotkaniem Reksia szatnia Kretesa szkoła Reksia oraz Maisto SeKretów :wink: dużo propozycji dałem co:?:
NIe obraż się , ale to trochę bez sensu :? Po co komuś jakieś judo z Kari MAtą Hari , kuchnia Molly i w ogóle . Toż to BEZSENSU.
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Zablokowany