Wycofują mundurki?

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
Awatar użytkownika
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: Michcio »

sandi565 pisze:Ja też będę chyba miała jakąś welurową kamizelkę za 50 zł. A to jeszcze nic, moja koleżanka ma mieć jakieś krawaty i spódniczki mini

Ale wracajmy do tematu... :)
Co to za szkoła? W każdym razie, mi się podoba :mrgreen:.

Konkretnie jesteśmy tak jakby w temacie. Omawiamy jakie mundurki mają ewentualnie wycofać.
Piszę poprawie po bangleszstańsku.
Awatar użytkownika
Michu
Działacz Podziemia
Kontakt:

Post autor: Michu »

W tym roku szkolnym mundurki na pewno będą. Ale jeżeli na następny rok to się nie zmieni to można zrobić tylko jedno. Mianowicie założyć organizację terrorystyczną i zorganizować zamach na Giertycha w ramach zemsty. Niestety ma taką twarz, że bardziej nie da jej się zmasakrować, ale to musi wystarczyć :twisted: :twisted: :twisted: .
Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
Obrazek
Awatar użytkownika
piotrek
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: piotrek »

Michu pisze:W tym roku szkolnym mundurki na pewno będą. Ale jeżeli na następny rok to się nie zmieni to można zrobić tylko jedno. Mianowicie założyć organizację terrorystyczną i zorganizować zamach na Giertycha w ramach zemsty. Niestety ma taką twarz, że bardziej nie da jej się zmasakrować, ale to musi wystarczyć :twisted: :twisted: :twisted: .
Co ci się w jego buzi nie podoba? Wysoki, przystojny...

Boże co ja gadam!!! :lol:
Gość

Post autor: Gość »

O ile wierzyć koleżance, to tak prawdopodobnie będzie...
ODPOWIEDZ