Macie RiWC ?

Obrazek

Czy sofanie w czasie szkodzi na linię? Jak nauczyć się języka jaskiniowców? Czy fanatyzm Ryżokitowców był spowodowany za ciasnymi nakryciami głów? Tu piszemy tylko o czwartej części przygód Reksia.
Awatar użytkownika
Kibic Reksia
Roz-krecony

Post autor: Kibic Reksia »

Mam 8)
.....Ech...nudno w necie...więc powracam na parę dni..(*__*)
Awatar użytkownika
Marta
Pogromczyni Wózka Widłowego
Naklejki: 2

Post autor: Marta »

M@rtusia 1995 pisze:Ja JESZCZE nie mam. :cry:
Mam od ponad miesiąca. :D :D
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Re: Macie RiWC ?

Post autor: Autor8 »

@ODKOP

Oczywiście, że mam RiWC. Kupiłem ją już jakieś 4 lata temu, chyba w czerwcu 2010 (razem z gazetką Przygody Reksia). To bardzo fajna gra przygodowa. Jak być może wszyscy wiedzą, jest to moja ulubiona gra z serii Przygody Reksia. Polecam kupić ją każdemu. Na pewno wam się spodoba i was nie rozczaruje.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Post autor: Matek »

Mam RIWC, była moją pierwszą grą z serii Przygód Reksia. Uważam, że zaraz po RIKN jest najlepszą grą w jaką grałem.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Owszem, posiadam grę Reksio i Wehikuł Czasu. Zakup tej części Przygód Reksia miał miejsce w 2008 roku wraz z gazetką "Ciuchcia". Była to moja pierwsza gra z serii i przyznam, że jest ona świetna, tak samo jak Reksio i Kapitan Nemo.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
ODPOWIEDZ