Czy podobają wam się postacie z RiKN?

Obrazek
Czy strażnik z Egiptu miał sklerozę? Czy doktor Jones przybył do Egiptu w poszukiwaniu magicznego kielicha? Jak przebrnąć przez egipskie ciemności?
Czemu zaawansowani technologicznie Starożytni Kretoni bali się starcia z prymitywnymi Jaskiniowcami? Tu rozmawiamy o piątej części przygód Reksia.
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Re: Czy podobają wam się postacie z RiKN?

Post autor: Matek »

Są ciekawe i zabawne! :D :D :D :D :D :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
takijeden
Norman

Post autor: takijeden »

Oczywiście, że tak!
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.

Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

@odkop
Postacie w RiKN mi się bardzo podobały. Wszystkie z nich trzymają bardzo wysoki poziom i dodają fabule takiego blasku uroku. Było ich dosyć dużo, gdyż ta gra była przecież najdłuższą ze starej serii Przygód Reksia. Można powiedzieć, że postacie właśnie są takim głównym wyznacznikiem gier o Reksiu. Bez nich, albo gdyby było ich strasznie mało te wszystkie gry byłyby takie nudne i dodatkowo złe, jeśli chodzi o jakość gry.
Najbardziej z nich podobały mi się postacie takie jak (Reksia i Kretesa nie będę wymieniał, ponieważ to, iż oni są najfajniejsi, to jest czysta oczywistość):
  • Dr. Jones
  • Tomuś Jones
  • Rodak
  • Kapitan Nemo
  • Wyznawcy Bakterii Koli
  • Masajajowie (wódz, Szaman Rafikimiki)
  • Kari Mata Hari
  • Dr. Rollingstone
  • Hipisi
    oraz inni, których wymienianie trwałoby dosyć długo.
Naprawdę, bez takich postaci, jak ci wyżej wymienieni gra nie miałaby prawa istnieć.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

Według mnie RiKN zawiera najciekawsze postacie z serii gier Przygody Reksia. Powiedziałbym, że są one najciekawsze ze wszystkich przygodówek, ale niestety nie grałem w zastraszającą ich ilość.
Mają różne charaktery. Naprawdę urozmaicają grę i czynię rozgrywkę bardziej fascynującą, ciekawszą i zabawną. Kretes102 wymienił te same, które mi się najbardziej podobały (z tym, że pominął pana Holmes'a).
Awatar użytkownika
Ala Dyn
Roz-kreca się

Post autor: Ala Dyn »

Mi postacie się podobają, najbardziej lubię :
Ogólnie to samo co Kretes 102

. Avatar wykonany przez Kretesa102
ODPOWIEDZ