Przecieki z produkcji...

Obrazek
Gra która wyjdzie.. kiedyś... Ale nie wiadomo kiedy.
Całkiem możliwe że zdarzy się to na końcu świata.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bartek
Norman

Re: Przecieki z produkcji...

Post autor: Bartek »

Już prawie koniec roku a tu nic...Ani screen-a, ani filmiku, ani choćby zdania na temat nowej części. Mam nadzieję że to nie koniec produkcji, a praca wre, więc nikt nie ma czasu na zamieszczanie notek na jej temat.
A może by tak założyć zbiórkę na kickstarterze i ufundować szóstego Reksia w 2d? ...
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Post autor: Rdusiu25 »

Bartek pisze:Już prawie koniec roku a tu nic...Ani screen-a, ani filmiku, ani choćby zdania na temat nowej części. Mam nadzieję że to nie koniec produkcji, a praca wre, więc nikt nie ma czasu na zamieszczanie notek na jej temat.
29.01.2012r. ma niby wyjść.
Awatar użytkownika
Patra
Działacz Podziemia

Post autor: Patra »

OMG... Nie było mnie kilka miesięcy a tu nic?? 0____0
xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł :) )
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

O jejku ... Wy chyba nie zdajecie sobie ile czasu zajmuje tworzenie takiej gry. Trzeba być cierpliwym AM robi przecież wszystko aby gra wyszła jak najszybciej ...Ale skoro zaczęła się już dyskusja kiedy wyjdzie gra to ja myślę że gdzieś w lutym . Nie wiem czemu mam takie przeczucie ... no cóż ale na pewno demo będzie wcześniej . :)
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Post autor: Rdusiu25 »

Kacper98 pisze:O jejku ... Wy chyba nie zdajecie sobie ile czasu zajmuje tworzenie takiej gry. Trzeba być cierpliwym AM robi przecież wszystko aby gra wyszła jak najszybciej ...Ale skoro zaczęła się już dyskusja kiedy wyjdzie gra to ja myślę że gdzieś w lutym . Nie wiem czemu mam takie przeczucie ... no cóż ale na pewno demo będzie wcześniej . :)
Zgadzam się.Tak samo Wiedźmina 2 robili tak samo długo.
Awatar użytkownika
Bartek
Norman

Kacper98 pisze:O jejku ... Wy chyba nie zdajecie sobie ile czasu zajmuje tworzenie takiej gry. Trzeba być cierpliwym AM robi przecież wszystko aby gra wyszła jak najszybciej ...Ale skoro zaczęła się już dyskusja kiedy wyjdzie gra to ja myślę że gdzieś w lutym . Nie wiem czemu mam takie przeczucie ... no cóż ale na pewno demo będzie wcześniej . :)
Doskonale wiem ile to zajmuje ale "ktoś" na początku tematu powiedział "co tygodniowy przeciek z produkcji", dlatego moje zdziwienie.
A może by tak założyć zbiórkę na kickstarterze i ufundować szóstego Reksia w 2d? ...
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

Gdyby te przecieki były co tydzień aż do tego momentu to już znalibyśmy całą fabułę , więcej niż połowę miejsc oraz wszystkie postacie . Wole mieć większą zabawę grając niż wiedzieć prawie że wszystko przed premierą ...
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
Bartek
Norman

Kacper98 pisze:Gdyby te przecieki były co tydzień aż do tego momentu to już znalibyśmy całą fabułę , więcej niż połowę miejsc oraz wszystkie postacie . Wole mieć większą zabawę grając niż wiedzieć prawie że wszystko przed premierą ...
Ja tylko powiedziałem że tak było napisane na początku tematu a jakoś od kilku miesięcy słowa nie dotrzymują dlatego moje zdziwienie że nic nie napisali tylko ucięli temat. Dla mnie wystarczyłoby jeden krotki news bez screenu raz na miesiąc albo dwa w stylu:"Prace wre, scenariusz już prawie skończony."
Awatar użytkownika
drugi manuel
Roz-krecony

Post autor: drugi manuel »

Wiem dlaczego tak długo, ja raz dałem każdy dialog postaci to po tym mp4 mi wolno chodzi. BYŁO TAM OK. 1500! :oops:
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Post autor: AdamMag »

Ha, ha, ha... Ty to jesteś śmieszny... To jest data moich urodzin...
Mówiłem, że będę miał szansę dostać na urodziny, a nie że w moje urodziny wydadza :roll:
Obrazek
stritz
Roz-kreca się

Post autor: stritz »

a taka czysta ciekawostka
"Double Oh" w anglojęzycznej kulturze popularnej czyta się 00 - agentów z serii o jamesie bondzie.
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

Coś mi się wydaje, że już to odkryłem... Wcześniej...
A co do newsów (których nie było): Wydanie już za pasem (niecały rok) a newsów nie ma xD Chyba już poczekam na wydanie xP Oczywiście bez obrazy.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Paratroopa
Starszy Norman

Post autor: Paratroopa »

Ja uważam że aideMMedia pracuje nad grafiką gry szczególnie że jest ona lepsza niż w mieście sekretów 1
PS.Wiecie ile czasu powstawała 1 część?
Obrazek
Sygnatura wykonana u MrF11 polecam robienie u niengo sygnatur
Awatar użytkownika
drugi manuel
Roz-krecony

Post autor: drugi manuel »

drugi manuel pisze:Wiem dlaczego tak długo, ja raz dałem każdy dialog postaci to po tym mp4 mi wolno chodzi. BYŁO TAM OK. 1500! :oops:
To z czarodziejów.
Awatar użytkownika
Paratroopa
Starszy Norman

Post autor: Paratroopa »

jak by CoS2 miałoby wyjść w 2d to na pewno byłoby szybciej ale nic nie możemy poradzić :(
Obrazek
Sygnatura wykonana u MrF11 polecam robienie u niengo sygnatur
ODPOWIEDZ