Pogadanki o wszystkich postaciach i miejscach z RIC

Obrazek
Czy czaru Sen można użyć przed operacją zamiast narkozy? Czy Drób Chaosu odlatuje na zimę? I czy Bobromir zostanie zabity przez orki? Tu rozmawiamy o trzeciej części przygód Reksia."
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Re: Pogadanki o wszystkich postaciach i miejscach z RIC

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

Właśnie!Zamiast mówić że miał tam bardzo wiele przygód mogli poprostu powiedzieć że nie znalazł tam nic ciekawego.A tak to gracz się zastanawia co tam spotkał.

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
Kogut_wynalazca 0011
Roz-kreca się

Post autor: Kogut_wynalazca 0011 »

Ja nie przepadam za grą Reksio i Czarodzieje, ale jedyne, co w niej lubię to Piklibia, Kraina Bajek i Kraina Zegarów (czy też kapelusznika), najgorsze to bronienie murów miasta przed plagą drobiu chaosu.
Awatar użytkownika
Ilinca2000
Roz-kreca się

Post autor: Ilinca2000 »

I made a Character Page on TV Tropes: https://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/ ... godyReksia I hope there won't be any tropes with problems
Awatar użytkownika
Ilinca2000
Roz-kreca się

Post autor: Ilinca2000 »

I made a Character Page on TV Tropes: https://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/ ... godyReksia I hope there won't be any tropes with problems
Awatar użytkownika
Kaczor Dziennikarski
Norman
Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
Kontakt:

Post autor: Kaczor Dziennikarski »

Someone already brought my attention to that. It's a really good observation. I think it might have been intentional. I would even ask if all of the wizards' gourmet elements were inspired by the outfit, as you can see all of them here - hat, robe, blue colour, red colour, stars and moon. So yeah, it's suspicious as hell.
Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny :love:
ODPOWIEDZ