#1. Rzeźnia Niewiniątek

Obrazek
Jak przestraszyć kogoś, kto prawie codziennie rozmawia ze zmarłymi? Kiedy tak właściwie przejadł się trend na noszenie prześcieradeł z dziurami? Czy wszystkie zombie są tak niewyobrażalnie sztywne? - a może niektóre lubią opowiadać żarty?! Czy taniec śmierci można zaliczyć do kategorii towarzyskich? I kto... leży w trumnie?
Ciemno wszędzie, głucho wszędzie... Co to będzie... co to będzie...
Awatar użytkownika
Grozny Wozny
Się Odezwał

Re: #1. Rzeźnia Niewiniątek

Post autor: Grozny Wozny »

Wasze rymy są nonsensem, tak jak życie i podejście. Pytajniki w prostych zdaniach niepodobnych do pytania. Ambasador niech przestanie, niech mi lepiej zrobi pranie. W końcu brudny przecież jestem, niech się po coś przyda wreszcie.
Awatar użytkownika
Pan Ambasador
Stawia Opór

Post autor: Pan Ambasador »

Stary Woźny, brudny panie. Próżne jest twe gadanie. Lepiej zrób sobie przerwę, boś buntownik, kozioł - wielki szkodnik. Zawsze lepiej zmywać gary niż podłogi - nie złamiesz se pan nogi. Hehe, jesteś pan żałosny jak przymotnik ten radosny.
Awatar użytkownika
Ostry Dzik
Stawia Opór

Post autor: Ostry Dzik »

Niech Pan Woźny już się przestanie, niech lepiej pójdzie walczyć w Afganistanie, bo już dawno ma zrobione pranie, tak jak inni tutaj dranie, rymy macie bardzo płytkie, a gacie już nie czyste, Sin już nie robi min, Czarny Żaba niech przeczyta kodeks karny. Ambasador dawno ucieka na Salvador. Ja już kończę i idę pić bombowe poncze.
Sin
Się Odezwał

Post autor: Sin »

Umiecie się tylko przerzucać częstochowskimi rymami? Cóż to za wyzwanie, sklecić kiepski wierszyk?
Ha! Każde me zdanie to perfekcyjny diss, lepiej się schowajcie, wasz czar szybko prysł!
Awatar użytkownika
Julia Aurelia Hari
Nawet Sensowna Blada Dama

Post autor: Julia Aurelia Hari »

1. Pan Ambasador
2. Groźny Woźny
3. Ostry Dzik
4. Sin
Zablokowany