Kapitan Planeta i inne bajki, które pamiętamy z dzieciństwa
- spidi
- Ekspert w Dziedzinie Cementu
- Naklejki: 3
Ja miałem wtedy chyba z 4 lata może 3 , ale to też jakoś kojarze . Co do Simby to nawet go lubiłem ,Grześ pisze:Tak "Dragon Ball Z" był świetny. Uwielbiałem go oglądać.
Pamiętam jeszcze gdy miałem z 6 lat oglądałem Olivera Twista w wersji hmm zwierzęcej. ; )
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum 
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
- Dominik
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
Kiedyś nałogowo jeszce oglądałem Krecika
. Kupowałem go na kasetach i w ogóle... Jednak moją ulubioną bajką na dzień dzisiejszy to Sąsiedzi. Gdy oglądałem kiedyś odcinek z tapetą, to płakałem ze śmiechu, wijąc się na podłodze 
Lwów i Wilno na zawsze polskie!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
- Traktor
- Cesarz Śmietnika
Heh, właśnie, Sąsiedzi.
To moja ulubiona bajka z czasów komunizmu.Ta miała właśnie humor, nie jakieś SrajCarly, Hania z Montany czy nie powiem kto.
To moja ulubiona bajka z czasów komunizmu.Ta miała właśnie humor, nie jakieś SrajCarly, Hania z Montany czy nie powiem kto.
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
-
Przybysz
- Lider Podziemia
Ja też lubię sąsiadów - fajna bajka... Śmieszni są jak grają w bilarda w domu albo próbują wnieść fortepian na najwyższe piętro w boku.Traktor pisze:Heh, właśnie, Sąsiedzi.
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
- Grzes
- Kierownik łopaty
- Johanna
- Bardzo Stary Norman
- Stryj Mac
- Mieszacz Zaprawy
- Naklejki: 2
Nawet nie porównuj tego do tej pseudodisneyowskiej bajki..Traktor pisze:Heh, właśnie, Sąsiedzi.
Nie wiem czy ktoś oglądał, ale ja jak byłem mały przepadałem za Muminkami oraz Misiem Colargolem.
Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem].
Moderuję kolorem niebieskim.
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku.
- Stryj Mac
- Mieszacz Zaprawy
- Naklejki: 2
Bukę pamiętam ale tych drugich jakoś nie ... 
Do tej pory mam całe serie na kasetach VHS.
Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem].
-
Przybysz
- Lider Podziemia
- Dominik
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
Hatifnaty to te świecące, chodzące grzyby bez kapeluszy.Stryj Maćko pisze:Bukę pamiętam ale tych drugich jakoś nie ...
Muszę przyznać, że jak byłem mały i w jednym z odcinków pojawił się Latający Holender, uciekłem do drugiego pokoju
Wilka i Zajaca też bardzo lubię, i te okrzyki wilka "NU, PAGADI!!!"
Lwów i Wilno na zawsze polskie!
Piszę poprawnie po polsku
- Szymek
- Roz-krecony
A ja pamiętam jak na TVN leciała "Maska" w wersji animowanej
"nie śpiesz się rano, a popołódniu śpiesz się powoli"

http://smoki.nightwood.net/index.php?ref=2164838

http://stworzwirusa.tk/997/boberek
klikajcie i rejestrójcie się: http://www.moshimonsters.com/monsters/nomyzs222
mój avek wykonał AdamMag. PODDAJ SIĘ POTĘDZE AVATARÓW ADAMMAGA

http://smoki.nightwood.net/index.php?ref=2164838

http://stworzwirusa.tk/997/boberek
klikajcie i rejestrójcie się: http://www.moshimonsters.com/monsters/nomyzs222
mój avek wykonał AdamMag. PODDAJ SIĘ POTĘDZE AVATARÓW ADAMMAGA