Reksio i Naruto

Obrazek
Tutaj możemy publikować swoją twórczość , pisać wierszyki i bawić się w różne zabawy literackie
Awatar użytkownika
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
Kontakt:

Post autor: xDominik »

przybysz z Kurakis pisze:A wiek ma do opowiadania...Jak książkę napiszę pięciolatek taką jak dziesięciolatek to lepiej pisze 5-latek.
>> To jeżeli 5-latek napisze opowiadanie[/quote]

"Były sobie 2 misie i koniec"

To dostanie za to 10/10 O_O ?
przybysz z Kurakis pisze:Opowiadanie jest dobre cały czas albo złe...ale nie mogę ostro skrytykować dziecka czteroletniego piszącego takie słabe opowiadanie, a dorosłego człowieka mogę...
>> Ale błędy możesz mu wytknąć. Opowiadanie jest słabe i nic to nie zmieni. I uwierz mi jak dziecko chce to może napisać naprawdę dobre opowiadanie.
przybysz z Kurakis pisze:Małe dzieci nie są dobre w pisaniu opowiadań...wierz mi...muszą trochę książek przeczytać żeby coś o tym wiedzieć... Moja siostra jak była mała to takie dziwne opowiadania pisała...i co miałem jej powiedzieć, że marne?
>> No na pewno nie są, ale jakby oceniać autora a nie opowiadanie to gdzie to sens ? Siostrze byś nie powiedział, ale jakiemuś obcemu dziecku?
Trzeba od czegoś zacząć, ale żeby od razu dawać w internet ?
przybysz z Kurakis pisze:Racja, że opowiadanie powinno mieć swoją ocenę...ale oceny wręcza się autorowi, a nie opowiadaniu...
>> Wręcza się autorowi, ale ocenia się opowiadanie.

Imo większe znaczenie ma jakość opowiadania, choć można w jakimś stopniu dać większą note "dziecku", ale jeżeli opowiadanie jest na 1+/10 to
dajemy mu 8/10 bo ma 9 lat, dlatego ja wole ocenić opowiadanie, a w o wiele mniejszym stopniu wiek autora.
Takie jest moje pełne zdanie ;).

PS. dokończmy to na PW :) albo załóżmy nowy temat, bo tu się robi mały offtop
"No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
Awatar użytkownika
Buizel
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Buizel »

Ja tam nie lubię Naruto.
I nie wiem cosię dzieje ktoś może mi powiedzieć ?????? :?: :?: :?: :?:
Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
Awatar użytkownika
silluke
Bywalec Nory

Post autor: silluke »

Ja obejrzałem kilka odcinków naruto i nawet mi się podobało ale później przestałem według mnie może być 8/10.
niech kretes będzie z wami
zapraszam do czytania opowiadania pt. muchołówka
Awatar użytkownika
Agrael
Norman

Post autor: Agrael »

Nie lubie Naruto ale opowiadanie na 7/10
Powracam!Sorry za nieobecność.
ODPOWIEDZ