Ulubiony poziom w RiSP

Obrazek
Co by się stało, gdyby świat wyglądał inaczej niż we właściwych przygodach? Kim jest Komentator i dlaczego irytował? Dlaczego Kretes był zły, a potem dobry? Dlaczego Reksio miał wiele dziewczyn? Tutaj poznasz odpowiedź na alternatywną wersję przygód Reksia.

Który poziom w RiSP w RiKwA lubicie najbardziej?

1
6
19%
2
1
3%
3
5
16%
4
4
13%
5
7
22%
6
9
28%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
Hopper
Bywalec Nory

Re: Ulubiony poziom w RiSP

Post autor: Hopper »

Poziom 6 bo jest dużo piratów do zwalczenia. :)
Madness?
This is Sparta!
Obrazek
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

@odkop
Moje ulubione poziomy w RiSP to poziom trzeci i piąty. Trzeci lubię nie tylko za to, że Kretes był tam złym i Reksio przy użyciu bomby mógł go unicestwić, ale i też za ciekawość oraz trudność tego poziomu. Piąty z kolei za to, że jest jednym z trudniejszych poziomów RiSP i można się dobrze bawić oraz kombinować przy tym poziomie.
Jeżeli chodzi o poziom pierwszy, drugi i szósty, to dla mnie są bardzo łatwe i jakoś nie przypadły mi do gustu. Czwarty jest w miarę (jest to ten poziom w wulkanie) i chyba właśnie on znajdzie się na trzecim miejscu pod względem moich ulubionych poziomów w RiSP.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

@odkop
Podobnie jak moi poprzednicy najbardziej lubię poziom 3 i 5 (i tak czitowałem xd). Naprawdę mi się podoba fakt, że w trzecim poziomie Kretes jest zły i można go zniszczyć. Kiedyś mnie to zmyliło i przez to straciłem źycie. Szkoda, że jest jednym ze słabszych przeciwników. Nie podoba mi się też, że wystąpił tylko raz.
Zaś piątkę lubię głównie za to, że to fajny i trudny poziom.
Awatar użytkownika
Newt Salamander
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Newt Salamander »

2 i 3. Drugi ma coś takiego co mnie bardzo do niego przyciąga (ładna kolorystyka) a trzeci fajny ma klimat+Kretes
Zapraszam tu: https://m.youtube.com/channel/UCLb2pUSf ... w/featured

Avatar zrobiony przez Miszcza Jodę. Serdecznie dziękuję i polecam
Spoiler:
ODPOWIEDZ