Śmieszne wydarzenia ze szkoły

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shlafrok Holmes
Starszy Norman

Post autor: Shlafrok Holmes »

mam podobnego siedze z nim i on ciągle jest niegrzczny śmieszne było gdy jego ludek star wars wziął chłopak i go chciał włożyć do wody po farbie
Obrazek
polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
Awatar użytkownika
Doktor Jones
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Doktor Jones »

To ja ma takie z religi teksty moich kolegów Pawła i Kacpra

Siostra: Co się stało z Panem Jezusem po jego narodzeniu?
Kacper: Zjedli go!

Siostra: Co się stało z Zbyszkiem w tym opowiadaniu jaki był?
Kacper: Karmił ptaszki

Siostra: Jakie słowo najczęściej pojawiło się w tym krótkim wierszu?
Kacper: Słowo
(bo Słowo to Jezus!)

A to jest żart z taką zabawą: Co każdy napisuje coś na kartce i każdy tą kartkę losuję żeby zobaczyć co ten ktoś do niego napisał.

Ja: Ciekawę co będzię na mojej kartce!
Kacper: A wiecie co ja napisałem na mojej kartce?: CZEŚĆ NIENAWIDZĘ CIĘ. PAPA.
Ja: Ale jak swoją kartkę wylosujesz to znaczy że sam siebie nienawidzisz!
Awatar użytkownika
Dominik
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: Dominik »

Nauczycielka: Jak nazywał się wielki polski poeta renesansu?
Uczeń: ...
Nauczycielka: No przecież byliście tam na wycieczce (w Czarnolesie).
Uczeń: hmmm... da Vinci? :D

Od tej pory ma taką ksywę : da Vinci.
Lwów i Wilno na zawsze polskie!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
Awatar użytkownika
Shlafrok Holmes
Starszy Norman

Post autor: Shlafrok Holmes »

A wczoraj u mnie w szkole taki chłopak mówił że mój kolega uprawia spacer
Obrazek
polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
Awatar użytkownika
Hahn erfinder
Stawia Opór

Post autor: Hahn erfinder »

Składaliśmy dzisiaj kostke z puuzli i mój kolega mówi złożyłem a potem nie złożyłem i tak w kółko i cała klasa sie śmiała.
Jestem 929 użytkownikiem tego forum.
%$#%$#%#
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a a a
Awatar użytkownika
Dominik
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: Dominik »

U nas jest taki jeden ciagle mówi, gdy nauczyciel zwróci komuś uwagę: "Ja bym mu uwagę wstawił".Po chwili "Ja bym mu uwagę wstawił". "Ja bym mu uwagę wstawił". I tak ciągle :D :D :D
Lwów i Wilno na zawsze polskie!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
Awatar użytkownika
arturros
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: arturros »

Dzisiaj na teście z przyrody ja zacząłem rozśmieszać klasę nie mówiąc ani jednego słowa.
Np. Udawałem że na kogoś wreszczę itp.

Jeszcze przed testem z przyrody (kiedy pani go szukała) wyszedłem na korytaż i gdy przyszli moji spóźnieni koledzy zacząłem ibh wytykać palcem i mówić na okrągło: -spóźniony, spóźniony
Obrazek
Najnowszy news 2010-09-21. Zapraszam też:
http://newflamingoland.blog.onet.pl/
Awatar użytkownika
mikol
Roz-krecony

Post autor: mikol »

U mnie to jest dużo śmiesznych rzeczy w szkole...
Np.

U nas jest taka tłusta Dorota, która przeklina (nie szokle, tylko prywatnie) jest zapryszczona i w ogóle taka dziwna... i na plastyce jak coś tak malowaliśmy to ona miała strasznie brudne palce od niebieskiej farby i sobie otarła ręką twarz i nie wiedziała że miała całą twarz w niebieskiej farbie :lol:

A raz jak Pani na polskim coś zadała na lekcji do napisania i później kazała Dorocie przeczytać co napisała to Dorota zaczęła od:
- To tak o:....... :lol:

I mam jeszcze w klasie takiego pół araba pół polaka i się nazywa Yassin
i raz było na lekcji że taki gostek mu przykleił na plecy kartkę z "KOPNIJ MNIE" a potem mój kolega zgłosił pani że Yassin ma coś na plecach , on się zoriętował i sobie zerwał i przeczytał (on umie czytać tylko tak specjalnie przeczytał): - "Ko-pnij mnie!" Hmm... Klasyka! :lol:

I jeszcze w I klasie było coś takiego na religii że katechetka nam mówiła Sakramenty Św. i po usłyszeniu :
6. Kapłaństwo
Taka dziewczyna mówi:
-Ale ja nie chcę być zakonnicą!!!
A ja: JA TEŻ NIE CHCĘ BYĆ ZAKONNICĄ!!!!! :cry:

:lol: :lol: :lol: Mam więcej...
Na DYSKUSJE nie ZEZWALAM! xD
Awatar użytkownika
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3

Post autor: Johanna »

mikol pisze: U nas jest taka tłusta Dorota, która przeklina (nie szokle, tylko prywatnie) jest zapryszczona i w ogóle taka dziwna... i na plastyce jak coś tak malowaliśmy to ona miała strasznie brudne palce od niebieskiej farby i sobie otarła ręką twarz i nie wiedziała że miała całą twarz w niebieskiej farbie :lol:
Jestem pod wrażeniem, jak wielka może być nietolerancja dla rówieśników. Po prostu nigdy w życiu się z czymś takim nie spotkałam "tłusta, zapryszczona i w ogóle taka dziwna"... Szok, po prostu szok. O ile dotąd miałam o tobie dość dobre zdanie, teraz muszę je zmienić - jak można się tak śmiać z rówieśnika? To jest dla Ciebie śmieszne?... Co za świat.[/quote]
Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii,
wyszukaj mi screena. To takie proste...

A i tak nie mam żadnych zgłoszeń :P
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

Post autor: Traktor »

True, true;(
Zresztą jednak w mojej klasie trudno o tolerancję, większość osób z kartkówek dostaje oceny w przedziale 1-3, po za tym zachowuje się przepotwornie (BTW trudno tu być miłym, kiedy jedna taka zapoda na mnie "Michał to pe*ał" na tablicy).
Topic: Nie wiem, czy to się liczy, ale nam dzisiaj na muzyce nauczyciel opowiedział, jak z inną klasą pojechał do Pragi na kolędowanie. Gdy zaczynali śpiewać "I Józef stary..." zamiast stary mówili... STALIN! :lol:
I wyszło to tak: "I Józef Stalin..."
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
Awatar użytkownika
mikol
Roz-krecony

Post autor: mikol »

Johanna pisze: Jestem pod wrażeniem, jak wielka może być nietolerancja dla rówieśników. Po prostu nigdy w życiu się z czymś takim nie spotkałam "tłusta, zapryszczona i w ogóle taka dziwna"... Szok, po prostu szok. O ile dotąd miałam o tobie dość dobre zdanie, teraz muszę je zmienić - jak można się tak śmiać z rówieśnika? To jest dla Ciebie śmieszne?... Co za świat.
No... my się z nią prubowaliśmy zaprzyjaźniać i ona nas wyzywa od takich że lepiej nie mówić i ona raz opowiadała jak jej mama miała atak padaczki i ona (Dorota) się jeszcze śmiała, ja osobiście jej nie dokuczam, ale jakbyś ją poznała to byś to potwierdziła... Dobra, koniec offtopu...
Na DYSKUSJE nie ZEZWALAM! xD
Awatar użytkownika
Marta
Pogromczyni Wózka Widłowego
Naklejki: 2

Post autor: Marta »

U mnie w klasie trudno o powagę. Zawsze jest śmiesznie.

Dzisiaj na religii pod nieobecność nauczyciela moi koledzy wsypali nadmanganian potasu do wody przeznaczonej do podlania kwiatów. Wraca nauczycielka i chłopcy coś takiego
- Proszę pani, a dlaczego ta woda jest taka fioletowa?
- Pewnie jakiś nawóz wsypany.
- Aaa, pewnie tak.. a gdzie ten nawóz? To może jeszcze byśmy wsypali...

Na technice
Głośno, jak zwykle. Nagle dzwoni telefon, nastała cisza. Po dłuższej chwili:
- Proszę pana, telefon panu dzwoni.
- A.
I odebrał xD
Awatar użytkownika
Buizel
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Buizel »

U mnie w klasie jest ZAWSZE śmieszne.
Robimy codziennie różne Hardkory. :D
Ostatnio mój kolega Maurycy dostał uwagę i -5 punktów z zachowania.
Gdy nauczyciel poszedł po dziennik to wywaliliśmy czerwony długopis przez okno.XD :lol:
Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
Criss
Norman

Post autor: Criss »

U nas było tak:
Jedna dziewczyna podchodzi do tablicy.
Pisze na niej:
Pani jest głupia.
Przychodzi pani i pyta się kto to napisał.
A ta dziewczyna mówi:
To Pegaz.
Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl
Awatar użytkownika
Buizel
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Buizel »

U mnie na ostatni dzień szkoły przed feriami świątecznymi taka jedna Magda spytała się czy może iść do łazienki.Nauczyciel jej pozwolił i poszła ,ale jak wróciła miała całą twarz w...kupie !!!! :lol: :lol: :lol:
Okazało się ,że się poślizgnęła i wywaliła się głową do klopa !!! :mrgreen:
Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel
ODPOWIEDZ