Jaki jest kod do gry z Reksiem / Zgubiła mi się książeczka

Obrazek
Czy Kogut ma za długi dziób? Kretes za wolno chodzi? A może Reksio sepleni? Tutaj prowadzimy rozmowy o całej Starej Serii gier z Reksiem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sergio
Bywalec Nory

Re: Jaki jest kod do gry z Reksiem / Zgubiła mi się książecz

Post autor: Sergio »

@tin pisze:Ja myślę że powinni jednak wprowadzić te funkcje rejestrowania przez internet. :)
Być może to i dobry pomysł, ale są osoby, którę nie mają dostępu do Internetu (ja mam od 2 tygodni).
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

Post autor: Traktor »

to wystarczy że wprowadzi się czytelną informację o tym, to nikt taki jej nie kupi.
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
Przybysz
Lider Podziemia
Naklejki: 3

Post autor: Przybysz »

Rejestracja przez Internet jak dla mnie całkowicie bez sensu. Nie każdy do internetu ma dostęp, AM raczej wcale o tym nie pomyśli. Poza tym jak ktoś chce mieć pirata to będzie miał i będzie grał. Bo nie jest problemem zdobyć taki kod. Ktoś te gry przecież musiał kopiować, a co za tym idzie mieć oryginał czyli kod i przekazać. Dlatego zdobycie tego kodu żaden problem. Poza tym hakerzy mogą bardzo szybko obejść wszystkie zabezpieczenia - Windowsy są zabezpieczone tak mocno, ale zdobyć pirata - takiego nawet co nie potrzebuje kodu jest łatwo jeśli ktoś chce.

Dodam, że gry z Reksiem które kosztowały swoje nawet kilkadziesiąt złotych z czasem kosztują coraz mniej. Ileż to zaoszczędzą cierpliwi :mrgreen:
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

Post autor: Traktor »

Ludzie bez dostępu do internetu to jedynie mała garstka, porządna firma woli zabezpieczyć swoje produkty niż się o nią troszczyć.
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
Awatar użytkownika
mwarw
Roz-krecony

Post autor: mwarw »

Widziałem gdzieś na jakiejś stronie temat:
"SOS-kod dostępu do RiSP"
gdzie:
osoba1 pisze:SOS zgubiłem książeczke do Reksio i Skarb piratów-jaki jest kod dostępu?
osoba 2 pisze:nie pamiętam, ale jutro kolega któremu pożyczyłem grę mi odda
osoba3 pisze:Nie pisz mu to może być pirad! (sorry, jeśli cię uraziłam, ale nawet jeśli nie to piraci i tak mogą to przeczytać)
osoba2 pisze:Kod dostępu to[...]
Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url]
PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
Awatar użytkownika
Kret
Roz-kreca się

Post autor: Kret »

Mi ani jedna książeczka się nie zgubiła. Po prostu dbam o moje gry.
Cześć ! :)

Nowy, kopacz. Twardy do przegryzienia łopata, trzymana w mojej łapie...Gotowy do forumowania.
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

Mi się niektóre pogubiły, ale mam kody przepisane :)
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Post autor: Lobon »

Ja raz zgubiłem, i znalazłem w internecie xD.
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
Awatar użytkownika
Modnisia
Roz-krecony

Post autor: Modnisia »

Ja zawsze kody notuję ale nie potrzebuję kodu wcale a wcale do RiSP, RiWC, i RiKN
Bo RiSP i RiWC miałam z gazety a RiKN nie ma kodu co jest dziwne ktoś mi wyjaśni :?:
Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Zapraszam na mój blog: http://czarno-czerwony-swiat.blogspot.com/ :D
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

Modnisia pisze:Ja zawsze kody notuję ale nie potrzebuję kodu wcale a wcale do RiSP, RiWC, i RiKN
Bo RiSP i RiWC miałam z gazety a RiKN nie ma kodu co jest dziwne ktoś mi wyjaśni :?:
W RiKN jest takie zabezpieczenie na bojka. Jest ekran i Szalony Kapelusznik z RiC i mówi:
Zabezpieczenie pisze:Jeśli masz piracką wersję gry naciśnij kombinację klawiszy Alt i F4. Jeśli masz legalną wersję gry naciśnij przycisk "Dalej". Twój wybór. Oj, widzę, że coś cię gnębi.
Jakoś tak.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Parnassus
Bywalec Nory

Post autor: Parnassus »

W sumie to piraci mogą sobie znaleźć kod w internecie i nic na to nie poradzimy.
Spoiler:
Zaraz wracam, makaron na gazie zostawiłem.
Awatar użytkownika
Modnisia
Roz-krecony

Post autor: Modnisia »

Ja mam z K.I.D.S i nie ma ksiąrzeczek ale nie trzeba wpisywać kodu po prostu gram i nie proszą o podanie o
Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Zapraszam na mój blog: http://czarno-czerwony-swiat.blogspot.com/ :D
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Post autor: Rdusiu25 »

Jaka spamerka :roll: Ty wiesz kiedy był otwarty ten temat?
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Post autor: Lobon »

I kto to mówi. Phi. A ty odkopywałeś tematy z 2005 roku i teraz oskarżasz innych. Ty jesteś dopiero spamerem, na skalę światową chcesz być królem forum a jesteś#####, bardzo przepraszam adminów i innych ludzi którzy niszczą spam ale rdusiu25 sprowadza mnie do stanu załamania nerwowego. Sam odkopywałem tematy jako nowy użytkownik ale później zrozumiałem że pewnych rzeczy nie wolno robić. Po za tym ona nie odkopała tego tematu użytkownicy pisali do tego tematu co dwa miesiące więc oni to robią regularnie po za tym w tym temacie można tak pisać bo piractwo zawsze jest i my możemy to zauważyć i po to jest ten temat. Piszesz tak bo wszyscy oskarżają cie o nadmiar spamu a ty nie chcesz być gorszy. I pewnie znowu napiszesz pod moim postem coś takiego " No właśnie teraz ciągle jest nadmiar piractwa".
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
Awatar użytkownika
bobek11.99
Roz-kreca się

Post autor: bobek11.99 »

Wow!, ostatni post w tym temacie był w moje pierwsze urodziny :D . Co do tematu to ja naszczęście jeszcze nie zgubiłem żadnej książeczki, pilnuje żeby ich nie zgubić ;)
Jak coś to obecnie na moim koncie korzysta mój pięcioletni brat Dawid. Witam, mam na imię Dawid ;)
ODPOWIEDZ