Minecraft - co o nim sądzicie
- kubulus
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
Re: Minecraft - co o nim sądzicie
Wyrzuciło mnie z Netheru na samym środku ogromnego oceanu. Nic, tylko tonąć.
Nie uważacie, ze odgłosy Ghastów są co najmniej dziwne?
A ostatnio miałem niezłą przygodę:
Wpadłem do kanionu. Dużo redstone'a, złota, żelaza, lapis-lazuli i węgla. Ale zgubiłem się. Chciałem wrócić po świetle własnych pochodni, idę, idę, a okazało się, że to światło od lawy, z 8 bloków w dół. Spadłem. Oczywiście przeżyłem, ale nie było szans na wyjście na górę. Miałem też przy sobie 7 bloków obsydianu, które znalazłem w jakiejś wiosce. Szedłem, w końcu - nadzieja - wodospad. Płynę pod górę - nic. Za chwilę drugi wodospad i belki. Udało się wspiąć. Okazało się, że są tory dla wagonika, ale wielka wyrwa przerywa dostęp. Trudno, postanowiłem się przekopać pod górę. Niestety, lawa spłynęła i trzeba było z tego pomysłu zrezygnować. W takim razie poszedłem dalej i znów jakiś wodospad. Okazało się, że nie prowadzi donikąd na górę, ale postanowiłem spłynąć w nim w dół. A tam niespodzianka - lawa. Tak straciłem 8 lapis - lazuli, 5 rud złota, około 20 redstone'ów i chroń matko, 7 bloków obsydianu!!! Oprócz tego parę mniej ważnych rzeczy, ale tego mi najbardziej żal. A zapowiadał się Nether...
A'propos Netheru - czy ktoś mówił, że w Netherze nie może być trzcin? Tak, minecraftwiki. Dlaczego? Ponieważ nie ma wody. A dlaczego ktoś jej nie przyniesie? Bo wyparowuje. Oczywiście, z wiadra może i tak. Ale co z lodem? Z lodem inna sprawa. Można w Netherze postawić lód. A co gdy lud stopnieje? Powtaje woda! Tak, łooteeer. No to sadzimy trzcinę i cieszymy się z ochrony przed Ghastami. Bo one nie widzą przez trzcinę, jakie nooby...
Nie uważacie, ze odgłosy Ghastów są co najmniej dziwne?
A ostatnio miałem niezłą przygodę:
Wpadłem do kanionu. Dużo redstone'a, złota, żelaza, lapis-lazuli i węgla. Ale zgubiłem się. Chciałem wrócić po świetle własnych pochodni, idę, idę, a okazało się, że to światło od lawy, z 8 bloków w dół. Spadłem. Oczywiście przeżyłem, ale nie było szans na wyjście na górę. Miałem też przy sobie 7 bloków obsydianu, które znalazłem w jakiejś wiosce. Szedłem, w końcu - nadzieja - wodospad. Płynę pod górę - nic. Za chwilę drugi wodospad i belki. Udało się wspiąć. Okazało się, że są tory dla wagonika, ale wielka wyrwa przerywa dostęp. Trudno, postanowiłem się przekopać pod górę. Niestety, lawa spłynęła i trzeba było z tego pomysłu zrezygnować. W takim razie poszedłem dalej i znów jakiś wodospad. Okazało się, że nie prowadzi donikąd na górę, ale postanowiłem spłynąć w nim w dół. A tam niespodzianka - lawa. Tak straciłem 8 lapis - lazuli, 5 rud złota, około 20 redstone'ów i chroń matko, 7 bloków obsydianu!!! Oprócz tego parę mniej ważnych rzeczy, ale tego mi najbardziej żal. A zapowiadał się Nether...
A'propos Netheru - czy ktoś mówił, że w Netherze nie może być trzcin? Tak, minecraftwiki. Dlaczego? Ponieważ nie ma wody. A dlaczego ktoś jej nie przyniesie? Bo wyparowuje. Oczywiście, z wiadra może i tak. Ale co z lodem? Z lodem inna sprawa. Można w Netherze postawić lód. A co gdy lud stopnieje? Powtaje woda! Tak, łooteeer. No to sadzimy trzcinę i cieszymy się z ochrony przed Ghastami. Bo one nie widzą przez trzcinę, jakie nooby...
Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
- Guard
- Roz-krecony
Super historia.Ja właściwie to nic nie robię w Minecrafcie.Mój kolega ma multiplayera ale ja nie umiem zrobić multiplayera.
- Ewka
- Roz-kreca się
Uwielbiam ją. Moja ulubiona gra. Kolega ciągle mówi mi tak np. :"Przestań w to grać", "Kiedy przestaniesz" itd. xD 
- Ewka
- Roz-kreca się
Reksio 1000 proste.
- Dawid6
- Bezpieczeństwo Forum
- Naklejki: 7
- Kontakt:
Nom, ja znam tego kolegę xD Osobiście. Zresztą jak miałbym go nie znać jak to ja? xD No więc moje zdanie o "MajnKrafcie" jest takie, że jak chcecie mieć survival to do lasu xD Coś za bardzo Was to to wciąga. Ja tam nie widzę nic fajnego w rozpixelowanym świecie, ale cóż, każdy ma swoje "wariactwa". Jeden czyta, drugi gra w MC, trzeci buduje magnokrafty xD Cóż, trzeba się z tym pogodzić.
P.S. (do ludzi, którzy nie widzą świata poza MC): Ludzie, zrozumcie, że MC to nie wasze życie. Do lasu xD
P.S. (do tych, którzy umieją się opamiętać): Brawo, brawo i jeszcze raz brawo. Szczęśliwy graczu, umiesz oddzielić życie od wirtuala xD
:o xP
P.S. Mnie to nic w tych pixelach nie kręci. Ja ostatnio (w ramach survivalu xD) zrobiłem sobie łuk (nie no, naciąg się przerwał, trzeba zrobić nowy). Wy też możecie xD
Powodzenia... przykładem AdamMaga: w czymśtam, do czego zmierzacie xD Ale ja nic do Was nie mam.
P.S. (do ludzi, którzy nie widzą świata poza MC): Ludzie, zrozumcie, że MC to nie wasze życie. Do lasu xD
P.S. (do tych, którzy umieją się opamiętać): Brawo, brawo i jeszcze raz brawo. Szczęśliwy graczu, umiesz oddzielić życie od wirtuala xD
P.S. Mnie to nic w tych pixelach nie kręci. Ja ostatnio (w ramach survivalu xD) zrobiłem sobie łuk (nie no, naciąg się przerwał, trzeba zrobić nowy). Wy też możecie xD
Powodzenia... przykładem AdamMaga: w czymśtam, do czego zmierzacie xD Ale ja nic do Was nie mam.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
- kubulus
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
Osz ty egoisto jeden... biedne chomiki studiują dla ciebie Dreamwalking, a ty co? Związek wymaga poświęceń!
- Dawid6
- Bezpieczeństwo Forum
- Naklejki: 7
- Kontakt:
xD I tak chomik nic nie przeczytał xD Ale dobra. Właśnie wczoraj instalnąłem Javę na lap i odpalam MC xD Mam nadzieję, że (nie) zadziała xD
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
- Z. Art
- Żaba
- Naklejki: 5
- Kontakt:
Ja mam demówkę. Co prawda pobrałem pełną wersję i się zarejstrowałem, ale gdy się loguję, to wyskakuje mi takie coś:
Co to znaczy?
Kod: Zaznacz cały
User not premium.– Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
– Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata
<3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
– Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata
<3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
- nieznany
- Mistrz Gry
- Naklejki: 4
To znaczy, że nie kupiłeś minecrafta. Kupno daje ci możliwość wchodzenia na serwy publiczne i własny skin w grze.

Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
- Rilana
- Norman
Oraz wielką satysfakcję nie-piracenia. c:
...
...
...
No, dobra, dobra, sama oryginału też nie mam. :c
Notch powiedział jednak, że wcale mu nie przeszkadzają Ci, którzy grają trochę mniej legalnie, wręcz ciszy się, że Minecraft osiągnął spory sukces. W ogóle, to on fajny jest. x'3 Ma poczucie humoru, z resztą jak cała grupa Mojang. [Obejrzyjcie ich coś jedną zapowiedź, a przekonacie się dlaczego. c:]
...
...
...
No, dobra, dobra, sama oryginału też nie mam. :c
Notch powiedział jednak, że wcale mu nie przeszkadzają Ci, którzy grają trochę mniej legalnie, wręcz ciszy się, że Minecraft osiągnął spory sukces. W ogóle, to on fajny jest. x'3 Ma poczucie humoru, z resztą jak cała grupa Mojang. [Obejrzyjcie ich coś jedną zapowiedź, a przekonacie się dlaczego. c:]
Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
- kubulus
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
Minecraft czy Noooootch xP x3Rilusia ^ ^ pisze:W ogóle, to on fajny jest.
- Rilana
- Norman
I to i to. c:
Notch fajny jest dlatego, że poczucie humoru ma i głównie tylko o to mi chodzi.
Notch fajny jest dlatego, że poczucie humoru ma i głównie tylko o to mi chodzi.
Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
- olexo2
- DZIKI WCIONSZ
- Naklejki: 3
Wyszła już 1.2!
Nie spodziewałem się tylu zmian
"podobują" mi się Żelazne golemy
Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2
pondering drzwi stalowe
Moderuje kolorem takim jak jest normalnie tekst w postach pisany
pondering drzwi stalowe
Moderuje kolorem takim jak jest normalnie tekst w postach pisany
- Rdusiu25
- Bardzo Stary Norman
Ja z pierwszym portalem do Netheru byłem w jaskini, postawiłem go i odpaliłem.Potem wszedłem i byłem nad oceanem lawy.Nie umiałem wrócić i nie wiem co mnie popchnęło i wpadłęm do lawy oraz straciłem diaxowy kilof,(x2)żelazny kilof,trochę żelaza i złota.Wtedy po prostu się wku******.
- Rdusiu25
- Bardzo Stary Norman
Wyszła również 1.2.3, nie kapuje czemu nie 1.3 .Muszę się przyznać, że jeszcze nie widziałem golemów ale wyspę z dżunglą tak.A i teraz moob'y mają rozum.olexo2 pisze:Wyszła już 1.2!