Jak wam się podobają labirynty,

Obrazek
Czy ufo ma ładny kolor? Kiedy Kogut nauczył sie produkować statki kosmiczne? Jaki stosunek ma Żabba do książek? Oraz jak zbudować cuchnąco potężną broń Jajo Śmierdzi? Tu piszemy tylko o drugiej części przygód Reksia.

Jak?

No fajne
14
47%
Super
7
23%
słabe
2
7%
Najgorszy element tych gier
3
10%
nie mam zdania
4
13%

Liczba głosów: 30

takijeden
Norman

Re: Jak wam się podobają labirynty,

Post autor: takijeden »

"Nietypowe" razem :wink: . Według mnie nie były złe. W prawdzie nie były zrobione tak dobrze jak w innych częściach, ale to w końcu początek serii. Na Bindorze właściwie to z Reksiem to wyjątkowy labirynt. Uważam tak, bo zawsze labirynty na powierzchni były robione z lotu ptaka - ten nie.
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.

Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kogut.wynalazca
Bywalec Nory

Post autor: Kogut.wynalazca »

Wg. mnie są świetne. Uwielbiam je. Najbardziej lubię ten labirynt w RIC, w chatce Baby Jagi 8)
Allons-y Alonzo
Awatar użytkownika
drugi manuel
Roz-krecony

Post autor: drugi manuel »

Te labirynty są moim zdaniem bardzo trudne.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Według mnie labirynty były bardzo fajne i są takim urozmaiceniem gry. Ale tak, przyznaję też, że niektóre z nich były dosyć trudne, ale za to jakże ciekawe.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Post autor: Matek »

Mnie tam labirynty w grze zawsze wkurzały i wkurzać będą. Krótko mówiąc nienawidzę och przechodzić. Są trudne i właściwie jedna pomyłka może spowodować, że musimy zacząć grać od początku.
Awatar użytkownika
Burak Chrumburak
Starszy Norman

Post autor: Burak Chrumburak »

Mnie w labiryncie na Kurakisie wkurzało to, że przycisk aktywujący bramę jest na drodze czerwia, co powoduje że to nie jest bezpieczne miejsce
Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
Awatar użytkownika
mysliwy112
Roz-krecony

Post autor: mysliwy112 »

Właśnie to jest w nim piękne
Awatar użytkownika
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: kretonpodziemny »

Nie określiłbym platformówek z Idora labiryntami, ale bardzo lubię właśnie te poziomy. Jedyny raz, gdy twórcy trochę wrócili do tego konceptu to było RiSP w RiKwA - również bardzo udane, chociaż dość trudne.
Natomiast klasyczne labirynty ze zmienianiem postaci to jedne z moich ulubionych poziomów w PR. Labirynty bez zmieniania postaci w RiKN (targowisko i dżungla) też są super.
Co do labiryntu wielkich czerwi z RiU - to był ważny prekursor dla labiryntów z RiC, RiWC i RiKwA, ale był zdecydowanie bardziej frustrujący - jeden błąd i po nas. Nie polecam do speedrunowania właśnie przez to, że trzeba zmieniać postacie również stojąc na trasach czerwi. Ale zgadzam się z Myśliwym, że to, że na przyciskach nie jest bezpiecznie, sprawia, że poziom jest oryginalny.
Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli!
Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
ODPOWIEDZ